Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinienem zerwać?

Polecane posty

Gość gość

Więc mój problem polega na tym że niedawno poznałem "świetną" dziewczynę. Na początku była miła, słodka, ciepła i w ogóle wspaniała ale teraz zauważyłem że taka nie jest. Znamy się dopiero miesiąc a ona już się do mnie wprowadziła i z resztą traktuje mnie jak bankomat -rano bierze ode mnie pieniądze, znika na cały dzień i wraca około 22:00-22:30. Nie jest już w obec mnie w ogóle czuła. 3 dni temu nawet gdy nie chciałem dać jej pieniędzy uderzyła mnie w twarz i nazwała "starym s********m" mimo że mam ledwie 30 lat i nie jestem dużo od niej starszy bo tylko o 6 lat. Zastanawiam się czy nie zerwać z nią ponieważ traktuje mnie jak przedmiot i nawet nie daje mi się do siebie przytulić. Powinienem z nią zerwać?

Gość gość
Prowo :)

Gość gość
Od razu! Zerwać kontakt i to jak najszybciej póki Cię nie oskubała do końca! Najlepiej nie odbieraj telefonów, nie odpisuj na smsy. Proste

Według mnie powinieneś zerwać z tego co widać dziewczyna tylko leci na twoją kasę niestety to przykre ale prawdziwe. Lepiej nie trać na nią czasu nie ma do ciebie wg szacunku znajdź sobie lepszą dziewczynę która bedzie cie szanowała i będzie z tobą nie dla pieniędzy lecz z miłości.Pozdrawiam

Gość gość
prowo ale słabe

Gość gość
dawaj jej kase :O albo bedziesz co rano obrywal :classic_cool: slabe provo :(