Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dodanie do znajomych na fb osoby, która wam się podoba

Polecane posty

Gość gość

Nie korzystam zbytnio z fb, nie lajkuję i nie mam w ogóle zdjęć, ale ciekawy jestem zdjęć koleżanki, a ma je zablokowane dla nieznajomych. Możliwe, że dawniej się jej podobalem, bo czasem się na mnie patrzyła i uśmiechała, choć mogłem błędnie odczytywać te sygnały. Czy warto w takich sytuacjach zaproszenie do znajomych nie będzie dla drugiej osoby krępujące czy żenujące?

Gość gość
Pewnie pomyśli sobie, że się tobie podoba. Kobiety nie są takie głupie. Pewnie zgodzi się łaskawie.

Gość gość
Przypomniała mi się taka jedna sytuacja jak przeczytałam tytuł tego topiku :-( też na fb chciałam dodać do znajomych chłopaka który mi się podoba, ale odrzucił sku*wiel jeden. A wszystkie dziewczyny prawie miał tylko mnie nie chciał ehh... :-(

Gość gość
Możesz ewntualnie wysłać, ale może odrzucić. Są tacy ludzie którzy nie chcą mieć w znajomych ludzi bez profilowego, ze mną właśnie tak było.

Gość gość
Do tej co kolega jej nie przyjął na fb: a gdyby ciebie na fb zaprosił klasowy frajer i popychadło ? Zgodziłabyś się? Pewnie nie

Gość gość
Nie wiem, bo to kolega z pracy.

Gość gość
Gość z 00:16 A ile ty masz lat?

Gość gość
W dodatku po co zaraz zakładasz, że jestem frajerką? U nas w pracy każdy jest sobie równy, nie ma frajerów i popychadeł wśród dorosłych ludzi. Leczysz zapewne gimbusie w ten sposób swoje kompleksy i dowarościowujesz się.