Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla ja

Powinnam to zglosic jako g***t?

Polecane posty

Gość wsciekla ja

Bylismy ze soba z facetem od 3 lat i zawsze bylam otwarta na rozne jego seksualne zachcianki oczywiscie w granicach rozsadku. We dwojke robilismy wszystko co chcial lacznie z wiazaniem mnie. Jednak od jakiegos czasu zaczal pytac mnie co bym powiedziala na seks z inna para albo chociaz w trojkacie ale ja nigdy sie na to nie chcialam zgodzic. Dla mnie to nienormalne a poza tym nie jestem lesbijka. On natomiast powtarzal ze wzbraniam sie bo nigdy nie sprobowalam ale gdybym sie odwazyla to spodobaloby mi sie i on znajdzie sposob bym sie przelamala. I niestety wychodzi na to ze znalazl sposob by zmusic mnie do tego a ja zastanawiam sie teraz nad zgloszeniem sprawy do prokuratury. To bylo tak ze najpierw bylismy tylko we dwojke i on zaproponowal ze zawiaze mi oczy i przywiaze mi rece do naroznikow lozka. Zgodzilam sie bez oporu bo wczesniej juz nie raz mnie wiazal chociaz nigdy nie zaslanial mi oczu. Tym razem zaslonil. Poczym wstal i wyszedl z mieszkania by po chwili wrocic z "niespodzianka". Zaczelam krzyczec kiedy poczulam na sobie obce dlonie i zapach obcych perfum. Jak sie potem okazalo przyprowadzil ze soba jakas lafirynde i pozwolil by ta mnie wszedzie obmacala a ja nie moglam sie od suki odpedzic bo mialam przywiazane rece. Dla mnie to byl g**** po prostu bo ona dobierala sie do mnie wbrew mej woli. Gwalt prawdziwy bo wepchala naslinionego palucha we mnie. Nie jestem juz teraz z tym facetem i nie chce go znac. Podac go i te lafirynde do prokuratury?

Gość gość
Twój były jest chory. Zgłoś to, zrobili to wbrew Twojej woli.

Gość gość
Kobieta raczej nie może zgwałcić drugiej kobiety...

Gość gość
To jest inna czynność seksualna wbrew woli, molestowanie. Też podlega karze.

Gość wsciekla ja
Jakie prowo matole! Zostalam zwyczajnie zgwalcona i nie puszcze tego plazem.

Gość gość
To po c***a sie z takim debilem wiazesz? jeszcze zboczencem?

Gość wsciekla ja
Matole! Wtedy jeszcze niewiedzialam ze to zboczeniec!!! Jednego tylko zaluje ze nie ugryzlam tej lafiryndy w c**e gdy usiadla mi na twarzy. Moglam suce wyrwac obie wary!

Gość gość
Oczywiście że powinna zgłosić, nie tyle dla siebie ale po to żeby takie zjawiska były automatycznie tępione przez prawo

Gość gość
Wiesz co miew*****a ze wy niedajecie a wiecie . Gwalciciele to nawet Hitlera'sie bli a wy same du pu dajecie a jak wa. Mama tata' na ffe wychowanie curus. Ielismt. Tos bdna zgwalcona jedna 2 d******* Oddaj d**e do leczenia a cziecku daj szanse i nievecz za 20 becz.!

Gość gość
Po jakiemu to?

Gość sex radca prawny
Trudno będzie cokolwiek udowodnić. Oni zeznają, że sama chciałaś. Sama dobrowolnie zgodziłaś się na seks. Sama dobrowolnie dałaś sobie przywiązać ręce. Ich dwa głosy przeciwko Twojemu jednemu. IMHO nie ma co robić afery w sądzie. Poza tym tak naprawdę nic się nie stało. Popatrz na to obiektywnie, bez emocji. To że jakaś obca kobieta widziała Cię nagą to jeszcze nie koniec świata. Po prysznicem czy w szatni nie raz pewnie się rozbierałaś przed innymi dziewczynami i jakoś świat się nie zawalił. To że Cię podotykała to w sumie też nic nadzwyczajnego. Kobieta lekarz nigdy nie dotykała Twoich piersi? Kobieta ginekolog nigdy nie wkładała Ci palca do pochwy? Tu jest podobnie. Twój facet myślał, że eksperymencik spodoba Ci się ale nie spodobał i tyle. A Ty zaraz do sądu...

Gość wsciekla ja
Kolejny matol! Powiedz mi ktora lekarka siada pacjentce na twarzy? Matole to byl seksualny g**** a ja nie moglam sie bronic bo mialam przywiazane rece! Taka jest prawda!!!