Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATLER98712

Facet dobrze ubrany czy zbudowany ?

Polecane posty

Gość KATLER98712

Jakiego wolicie fajnie ubranego , czy dobrze zbudowanego ( nie kulturysta ) ?

Gość gość
Dobrze ubranego.

Gość gość
taniej kupić mu fajne ciuchy niż 5 letni karnet na siłownie :o

Gość gość
ale zakładamy że jest już dobrze ubrany lub zbudowany :)

Pewnie, że dobrze zbudowany. To cecha fizyczna wymagająca trudu i poświęcenia, a jak koleś ma nieco problem z gustem to zawsze można mu pomóc w wyborze ubrań... i to w jeden dzień ;] Sport wymaga charakteru, dobra sylwetka świadczyć może również o predyspozycjach, czyli ogólnie lepszej sprawności, co jest bardzo męskie; zaś modnisiem to może być każdy, kto czyta żurnale :P

Gość DziewczynaZsiłowni
Lola88, 100% racji! Dobrze zbudowany, to człowiek o żelaznej samodyscyplinie. Ktoś, kto osiąga, co sobie założył, może odnieść sukces w każdej dziedzinie ;) A ubranka, cóż ->2h w galerii i wciąga na siebie ostatni krzyk mody, tylko, czy modny ciuch to wszystko :-O

Gość Martyna3333
to i to :) mój mąż jest super zbudowany i super ubrany, zwłaszcza gdy ja mu ubrania wybieram ;)

Gość gość
Majac swoje doświadczenie wybrałabym dobrze ubranego. Zgadzam się ze dobrze zbudowany to może być ktoś z samozaparciem , zdyscyplinowany itd. jak ktoś już pisal ale to tez osoba z mojego doświadczenia, która uklada zycie pod serie cwiczen, mało ustepliwa czy kompromisowa. ale to moje zdanie oparte na moim doświadczeniu. mezczyzna dobrze ubrany często jest bardziej otwarty na innych, bardziej elastyczny w zyciu, zyjacy a nie dzialajacy jak maszyna.

Gość gość
Sama nie wiem chyba jednak lepiej dobrze zbudowany bo dobrego ubierania to go jeszcze możesz nauczyc zapodajesz mu tylko podejrzane blog i już chłopak wie o co chodzi ;) a jak będize źle zbudowany to i ubrac trudniej :)