Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxjxjxj

Bylybyscie zle na partnera....

Polecane posty

Gość gośćxjxjxj

Gdyby powiedzial ze nie przyjdzie na urodziny z powodu moich znajomych ? Zna ich dobrze i wie ze to moi przyjaciele kiedys sam z nini sie kolegowal.... Jestem z nim cztery lata a on nie umie isc na kompromis.. robilam tak ze dla niego z rodzina i jego kolegami a drugie robilam dla moich i go nie bylo. Teraz chce wszystkich razem miec... A on do mnie ze noe musze robic dla niego moich urodzin.. co mial na mysli ?

Gość gość
Miałam dokładnie takie same problemy z facetem na końcu doszło do tego że dla niego zrezygnowałam z przyjaciół dziś tego żałuję, przyjaciół straciłam a w związku mi się nie układa ...

Oczywiście ,że byłabym zła w normalnym związku muszą być kompromisy bez tego ani rusz. Co on sobie myśli,że będziesz robiła to co on chce że będziesz rezygnowała ze znajomych/przyjaciół oni też są zapewne ważni w twoim życiu. Wg co to za podejście że dla niego nie musisz robić tych urodzin to tak jakby chciał Tobą manipulować bo jest pewny że wybierzesz jego a nie przyjaciół. A co jeśli (niekoniecznie) ale jeśli by tak było że wam się nie uda to będziesz i bez faceta i bez przyjaciół.Najlepiej porozmawiaj z nim szczerze pozdrawiam

Gość gość
Jesli ktos ma wątpliwosci w sprawach zycia uczuciowego, zawodowego polecam porady tarocistki Sofii. Ja korzystam systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Zawsze dostaję konkretna odpowiedź i okazuje się, ze znowu ona miała rację.Podaje Wam email. tarocistkasofii@wp.pl