Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewus97

czy warto utrzymywać relacje z brzydkimi dziewczynami?

Polecane posty

Gość lewus97

jest taka jedna mało atrakcyjna laska co się do mnie kleiła dość długo, gdy dałem jej delikatnie do zrozumienia że nici z tego to zaproponowała przyjaźń. żal mi jej trochę ;-/ jak myślicie czy warto utrzymywać kontakt z taką osobą? czy nie wpłynie to źle na mój wizerunek wśród znajomych?

Gość gość
To głupio że się kleiła do takiego lewusa97, ja bym cię olała ciepłym moczem wprost do ust.

Gość gość
Brzydkie do brzydkich. Pewnie sam jesteś piękny jak wczorajsze goowno.

Gość lewus97
ale dlczego mnie obrazacie?

"jest taka jedna mało atrakcyjna laska co się do mnie kleiła dość długo, gdy dałem jej delikatnie do zrozumienia że nici z tego to zaproponowała przyjaźń. żal mi jej trochę ;-/ jak myślicie czy warto utrzymywać kontakt z taką osobą? czy nie wpłynie to źle na mój wizerunek wśród znajomych?" x Mam nadzieję, że z tym wizerunkiem u znajomych to chodzi Ci o to, że znajomi mogą się krzywo spojrzeć na to, jak bawisz się uczuciami takiej dziewczyny i dajesz jej płonną nadzieję :/ Pamiętaj, że prawdziwy samiec alfa to taki, do którego kleją się wszystkie dziewczyny i taki, który z każdą potrafi zagadać. x Co do utrzymywania kontaktu to niestety trudno powiedzieć. Z jednej strony nie powinieneś oceniać przez pryzmat wyglądu i z takiego powodu skreślać przyjaźni, ale z drugiej strony może być ciężko przyjaźnić się z kimś, kto się w Tobie podkochuje. Ty ją znasz lepiej, więc może spróbuj ocenić, czy ona będzie potrafiła odnosić się do Ciebie platonicznie i przyjacielsko. Jeśli nie wiesz tego, to może daj jej szansę, taki kontakt zawsze możesz potem urwać, jeśli stwierdzisz, że ona jednak cały czas liczy potajemnie na coś więcej i wasza znajomość wpływa na nią destrukcyjnie. x Wg mnie każda znajomość z osobami, które się w jakiś sposób różnią od tych, z którymi zadawaliśmy się dotychczas, jest wartościowa. Jeśli przyjaźnisz się głównie z facetami, a dziewczyny tylko podrywasz, ale poza tym to w sumie zbyt często z nimi nie rozmawiasz, to przyjaźń z dziewczyną może być dla Ciebie bardzo ciekawym doświadczeniem. Sama zadaję się z dużą ilością chłopaków i uważam to za bardzo wzbogacające społecznie doświadczenia. Dzięki przyjaźni z dziewczyną możesz się dowiedzieć, czym interesują się zazwyczaj dziewczyny i łatwiej poderwać dzięki temu wymarzoną dziewczynę - ja dzięki kontaktom z chłopakami nie mam problemu, by pogadać z nimi także na typowo męskie tematy, a to bardzo ułatwia pierwszy kontakt. x Pozostaje tylko kwestia ewentualnej toksyczności koleżanki, bo niestety spotykałam w swoim życiu osoby "bluszczowate" - zazwyczaj miały bardzo niską samoocenę i nader łatwo było je urazić pierdołami, których nikt inny nie potraktowałby poważnie, np. niepokoiły się, jeśli nie odpisywało im się na fb natychmiast (nie mając zbyt wiele do roboty i mając ubogie życie towarzyskie nie rozumiały, że odpisywanie w trybie natychmiastowym na wiadomości fb nie musi być dla kogoś priorytetem, co nie oznacza wcale lekceważenia rozmówcy).

Gość gość
Moim zdaniem warto. Taka brzydula może mieć atrakcyjne koleżanki, a znajomość z nią umożliwi Ci dostęp do nich. Jeżeli jednak brzydula jest samotnikiem i nie ma życia towarzyskiego nie opłaca się utrzymywać takiego kontaktu. Mam nadzieję, że pomogłem. :)