Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która kobieta wstydzi(wstydziła) się swojego biustu i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

drogie kobietki czy wstydzicie się swoich piersi? czy już jednak go polubiłyście? v ja wstydziłam się swojego, bo jest mały, jednak w obecnej chwili bardzo mi się podoba i nie zamieniłabym go na żaden inny. wstydziłabym się go od 14 do 21 r.ż, ale w ostatnich 3 (18-21) latach chłopak pomógł mi go zaakceptować, a teraz go kocham :D v czy wy też tak miałyście/macie?

Gość gość
Kazde cyce są ładne.

Gość gość
Poka, poka. Pls.

Gość gość
ja się swoich wstydze bo są małe :( mam ledwo miseczke A :(

Gość gość
Nie każde, oj nie każde.

Gość gość
Ja kiedys mialam biust idelany kragly i wielkosc 75D. A teraz kiedy karmie piersia juz 1,5 roku to duzo mu nie brakuje do wygladu-wętyli od jelcza jak to stwierdzil moj maz.

Gość gość
Słodka miseczka A, mniam:-)

Gość gość
Kocham małe cycki, są takie seksowne.

Gość gość
ja mam 65E i kiedyś również się ich wstydziła gdyż jest on mały, ale teraz go lubie :)

Gość gość
Ja się wstydziłam jak miałam malutkie. Teraz na stare lata trochę się zaokrągliły i chodzę dumna jak paw. Kostiumy kąpielowe z miękkimi miseczkami więcej odkrywające niż zakrywające, koszulki na ramiączka bez biustonosza. Całkiem mi odwaliło. Nadal mam małe żeby nie było ale są takie słodkie. Aż zazdroszczę mojemu mężowi, że może z takimi cudami obcować. W jego wieku całkiem nowe świeżutkie cycuszki, to niezły bonus. Farciarz.

Gość gość
Chciałbym doświadczyć na własne ręce takich małych piersi:-)

Gość gość
60E/F, 65D/E, 70C/D, 75B/C, 80B są idealne na recę :classic_cool:

Gość gość
Strasznie skomplikowane te rozmiary. Widać, że to kobiety wymyśliły:-)

Gość gość
liczy się różnica pod biustem a w biuście i to ona określa miseczkę (A,B,C,D,E,F....) a cm pod biustem (obwód) określa literkę (60,65,70,75,80...) jednakże pierś 60D (28D) jest o wiele mniejsza od 80D (36D) mężczyźni może zapamiętajcie że sama literka nic nie znaczy, a im większy ma kobieta obwód (70,75,80,85...) tym pierś będzie tak jakby większa http://www.fotosik.pl/zdjecie/266d306788a46db8 większość z was jak myśli o biuście D ma przed oczyma 70D i 75D (mam racje?), kobieta która ma miseczkę 60G/65F/80C ma taki biust jak kobieta 70D

Gość gość
ja mam nierówne piersi, jedna to miseczka A a druga to C!!! strasznie sie tego wstydze, zwlaszcza ze C jest w dodatku obwisłe :(

Gość gość
Skoro biust 60G/65F/80C jest taki sam jak 70D to już wogóle tego nie rozumiem:-P wiem za to jedno, kocham małe cycki i nie ważne jaką mają literkę. Małe cycki mają tyle samo receptorów czuciowych co duże, tylko są bardziej skondensowane i wystarczy smyrnąć takiego cycuszka i już widać reakcję kobiety. Dziewczyny z małymi cyckami jesteście wielkie!

Gość gość
gość dziś Skoro biust 60G/65F/80C jest taki sam jak 70D to już wogóle tego nie rozumiemjezyk.gif wiem za to jedno, kocham małe cycki i nie ważne jaką mają literkę. Małe cycki mają tyle samo receptorów czuciowych co duże, tylko są bardziej skondensowane i wystarczy smyrnąć takiego cycuszka i już widać reakcję kobiety. Dziewczyny z małymi cyckami jesteście wielkie! x wyglądają tak jak 70D, czyli że jakbyś spojrzał na 60G to nigdy być nie pomyślał że to G tylko co najwyżej D z tamtych zdj (z 9:54) który biust wygląda najbardziej według ciebie na D?

Gość gość
@ gość 10:06 I nie paradujesz nago przed swoim partnerem, bo się wstydzisz? Skoro ja np jestem z jakąś kobietą i podoba mi się taka jaka jest, to zawsze będzie miłym widokiem nagi biust mojej lubej. Nie ważne czy jest równy, duży, mały. Ważne że jest dla mnie i mogę się nim cieszyć, głaskać, całować i trzymać zasypiając na łyżeczkę. Cycki sa za/je/bi/ste!

Gość gość
@gość 10:14 mogę Ci tylko powiedzieć, że pierwsze z lewej od góry przyćmiły by mi cały świat:-) Szkoda, że są w kagańcach.

Gość gość
ja mam 30E czyli mam ciut większe od 30D :)

Gość gość
@ gość 10:24 różnica spora, to fakt. Jednak ja bym kochał obie tak samo o ile bym pokochał np Ciebie. Wiem, że to jest Twój ogromny kompleks. Jednak nie wyobrażam sobie, aby moja kobieta ukrywała się przed moją osobą. Pomyśl o tym że raz mógłbym zasypiać z tą większą a raz z mniejszą piersią w dłoni:-)

Gość gość
@ gość 10:27 pozazdrościć tylko Twojemu facefowi.

Gość gość
tutaj kobiety sie wypowiadaja i mowia czego sie wstydza a tam mezczyzni mowia co im sie podoba a co nie, w wiekszosci wyraza sie prawik, wiec pewnie wszyscy wiedza jakie musza byc tam komentarze zwlaszcza jego...