Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spoznia mi się okres, czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) okres spoznia mi się juz 18 dzień. W tamtym miesiącu uprawialam sex z chłopakiem ale zawsze w prezerwatywie. Nigdy bez. Teraz się martwię bo okresu nadal nie ma. Brzuch mam twardy bolacy przy dotyku. Trochę napuchnieyy. Nie mówcie mi na razie o lekarzu ani tescie bo boje się go zrobić. Mam dopiero 18 lat... Wczoraj w nocy było mi niedobrze ale już sama nie wiem co jest prawdą a co urojone. Błagam powiedzcie mi co o tym sądzicie

Gość gość
Wpadka jak złoto:-) Będziesz musiała powiedzieć rodzicom, że zostaniesz mamą a oni dziadkami:-) Znajomi będą się bawić po dyskotekach, a Ty karmić dziecko o 2 w nocy:-) Tylko teraz nie rozpaczaj, bo trzeba było o tym pomyśleć zanim wsadziłaś sobie ku/tasa w pi/zde:-) Twój chłopak już wie, że ma się zbierać do dania dyla? :-) Serdecznie Ci życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:-)

Gość gość
Nie ma ruchoania bez skutku.Ci/pę masz w tym wieku już przygotowaną na poród.

Gość gość
na 100 % ciąża tak to jest jak się dyma w tkim młodym wieku , żeś dziewictwa nie dotrzymała do ślubu ! byś się wstydziła a teraz cierp za grzechy!

Gość gość
Być może miałaś spóźnioną owulację, albo cykl bezowulacyjny. Nie panikuj skoro się zabezpieczacie. Swoją drogą współżyjcie tylko w dni niepłodne, będziecie czuć sie znaczniej pewniej. Bardzo łatwo wyznaczysz je za pomocą Afrodyty. To tester na ślinę wielokrotnego użytku.