Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Impatient

Pytanie dość nietypowe na ten typ forum

Polecane posty

Gość gość
Magda78 jej wcześniejszy nick,na którym to dokonała szulerstw-,nierzadko z Wolfem-ns SW, na Czytaczkę,na Sunny Day,Słowiankę,a nawet na Nieogryzka. Kiedy brudy wyciekły,ludziska się zorientowali,jak gdyby nigdy nic usunęła pierwsze konto,przez nią nie można było pisać na Karuzeli, bo puste strony. A ta jak gdyby nigdy nic wróciła jako tym razem Madzia i robi znowu to samo.Na blue słodko pier/dzi na orange szkodzi.Teraz wzięła ns podejrzenia,chore urojenia Haję. Duszek to przy niej Pikuś, pan Pikuś.

Gość gość
Nie zgadzam się. Spiertalać

Gość gość
zmij ciekawe z kim rozmawiasz, moze to naprawde ogorzalek? jak sadzisz?

Gość gość
Czuje się dziś strasznie skołowany. Jak mi nie przejdzie to chyba wariacji dostanę. Jeszcze jakby było mało to kolędnicy dziś przychodzą a ja nie mam drobnych :(

Gość gość
Docent Jaskuła wzywany do laboratorium !

Gość gość
Marta słodko troluje każdy temat. Mlask mlask.

Gość gość
Żmij nakręcasz się jak bączek na podłodze puszczony przez dwulatka :D

Gość gość
Tęsknie za Dzuszkiem. Jego posty były jak miód na moje serce.

Gość gość
Tu się ludzie skłócili z dwóch powodów: Idiotyczne akcje Wilka ( zakładanie ludziom tematów i hejt) oraz przez debili, którzy zaczęli tworzyc tematy w stylu: Kto jest cacy, kto jest be, kto powinien odejść itd.

Gość gość
miło mi? hahahha to też jesteś dwulicowcem najpierw go tyrałes a teraz ci miło :)

Gość gość
Ale te śmieszne jazdy Wilka brały się z ustawiania go na priv przeciwko użytkownikom.

Gość gość
Ciotki go na mailu podpuszczały i Wilk szalał. Mucha i jej detektywistyczne akcje to już klasyka kretynizmu, tak jak atak Eve na Hajabuzę. Super Haja zrobiła że ją wyśmiała i zignorowała

Gość gość
Mają swoje rozumy ale dla zwalczających się ludzi te tematy były idealne do wytlewania pomyj.

Gość gość
Haja dobijała z gościa Eve :-D

Gość gość
Żmij84 dziś gość dziś Ciotki go na mailu podpuszczały i Wilk szalał. x ale masz świadomość że to jest tylko net i tylko forum o dość marginalnym znaczeniu? oczko.gif X To może wytłumacz to koleżankom ciotkom ;)

Gość gość
Ja ostatnio na grzybobraniu znalazłem rydza. Myslę sobie zerwać, nie zerwać? Po chwili patrzę a to nie był rydz tylko huba a w dodatku robaczywa.

I kto tu jest hejterem, nigdy nawet nie rozmawiałam z wilkiem na privie i nigdy go nie podpuszczałam, wilk z tego co mi wiadomo, miał swoje obserwacje, a ja miałam swoje. O reszcie ciotek się nie wypowiadam, bo każda ma swoje zdanie. Tabasko przez wiele miesięcy brylowała na tematach zwłaszcza goszcząc u wilka, więc nie opowiadajcie mi tu bzdur towarzysze, że się dziewczyna załamała/ złamała czy co tam. Dzień dobry wirtualny świecie :)

Gość gość
Brak spacji w interpunkcji nie jest żadnym wyróżnikiem, pisze tak wiele osób, zwłaszcza tych które logują się z telefonów a nie z komputera :P

Gość gość
WILK_1946 2015.02.28 @gość dziś A co Wilk ma wspolnego z odejsciem: 1. Sunny_Day - kompletnie nie znam 2. Silena - wyrazilem publicznie wielokrotnie poparcie dla niej 3. Magda 78 - bronilem jej i stalem za nia Murem bo Wilka o to prosila i nie bylo innych chetnych w ramach Goralaskiej Solidarnosci i Wsparcia dzieki Wilkowi zostala bo chciala odejsc z ERO. Teraz tego nie robie bo Magda nie rozumie ze Goralska Solidarnosc i Wsparcie dziala w dwie strony ale zglosilem Grota Nestle do zbanowania po IP a Niestala do sprawdzenia jaki byl jej udzial w calej akcji chamskiego wyzywania Magdy. FFFFFF KOMENTARZ: Wilk zaatakował Grota Nestle i Czytaczkę. Madzia w tym czasie podawała wszystkim ogoreczki, była słodka i udawała, że o niczym nie wie. Później Wilk niechcący chlapnął, że Magda pisze mu na priv żeby ją bronił. W tym momencie Magda zaczęła zaprzeczać i udawać że nie zna Wilka. Padł nawet jakiś tekst ze to śmieszne żeby wilka zawinąć w folię czy jakoś tak zaczęła podlizywac się hejterom. Ale dwulicowości wyszła na jaw i Madzia wkrotce w nieslawie odeszła z forum. Niestety na krótko. Większość tamtych tematów jest pokasowana i ciężko o cytaty.

Gość gość
Moszna znów pilas? :o