Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niiiiieeeeee

Sprzedałam na allegro iii HELP

Polecane posty

Gość Niiiiieeeeee

sporej wielkości przedmiot, osoba mi wpłaciła kasę, a ja nie wiem jak się zabrać za jego wysyłkę, pomocy! Nigdy nie korzystałam z kuriera, ani nie pakowałam takich gabarytów... Gdzie najlepiej zamówić kuriera, żeby przyjechał do mnie to odebrać? Oni przyjeżdżają do domów w ogóle? Znalazłam że trzeba wydrukować list przewozowy, ja nie mam dostępu do drukarki, co mam teraz zrobić?

Gość gość
debil jestes

Gość gość
gość dziś debil jestes a ty kim zatem jesteś obrażając OBCĄ osobę o której nic nie wiesz? Cofam pytanie, znam odpowiedź, bywaj....

Gość gość
pakujesz w jakies pudlo i idziesz na poczte

Nie wiem jak dużych rozmiarów jest Twoja przesyłka, ale przykładowo paczkę o wadze 30 kg i wymiarach 50 cm x 50 cm x 50 cm możesz wysłać kurierem za pośrednictwem naszego serwisu już za 18,75 zł. Jeśli jest to coś naprawdę dużego, to warto zastanowić się nad nadaniem przesyłki na palecie. Aby zamówić kuriera wystarczy na naszej stronie http://allekurier.pl/nadaj podać parametry przesyłki (czyli wagę, wymiary, itp) i uzupełnić formularz. Następnie należy opłacić przesyłkę i wydrukować i przykleić na paczkę list przewozowy. Jeśli nie masz drukarki, to plik z listem przewozowym można skopiować na pendrive i wydrukować np. w punkcie ksero lub u znajomego. Gdy to już się uda, kurier przyjedzie do Ciebie po przesyłkę i dostarczy ją pod wskazany adres. Jeśli będziesz mieć dodatkowe pytania to zapraszam do kontaktu z naszą infolinią a także do zapoznania się z odpowiedziami na najczęściej występujące pytania http://allekurier.pl/pomoc Pozdrawiam serdecznie, AlleKurier.pl