Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę na forum, bo już całkiem zgłupiałam. Jestem mamą prawie 2 letniej dziewczynki. Od 9 miesięcy biorę tabletki anty. Zawsze okres co do dnia, dobre samopoczucie. Ostatni okres 26 lipca się zaczął. Od tamtej pory kochałam sie z partnetem wielokrotnie, ale nie jestem sobie w stanie przypomnieć czy w tamtych dniach kończył we mnie. Tydzień temu w poniedziałek skończyłam cykl brania tabletek. We wtorek powinien pojawić się okres. (Za to od 2 tyg bolą mnie strasznie plecy, czuję się wiecznie zmęczona, rozdrażniona. Mdli mnie od papierosów, kiedy nałogowo pale. Często zbiera mi się na wymioty. ) W czwartek pojawiła mi sie biała, klejąca wydzielina. Za to w niedziele rano brązowa lekka krew. Już myślałam, że okres. Ale to polega na tym, że 5 minut jest wydzieliny brązowej a 2 h nie. Dziś już po 3 dniach nie ma prsktycznie nic. Za to bóle pleców straszne, schylić się nie potrafię. Oraz bóle jajników niby jak na okres. 2 dni temu (w poniedziałek wieczorem) zrobiłam test, po 2 minutach pojawiła się biała blada ledwo widoczna kreska, ale widoczna. Nie zwariowałam koleżanki w pracy też ją widzą. We wtorek rano powtórzyłam test i znowu to samo. Nie pokaże zdjęcia, bo tego nie widsć na nim. Biała, gruba, w polu T, na rózowym tle. Co robić? Dziś po 3 dniach znowu kupie dwa testy. Może doradzicie firme? Waszym zdaniem jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
A kogo bchodzi to jakie Ci lecą wydzieliny? Jesteś okropna! Najpierw się ru/chasz a potem martwisz ciążą, a wystarczyło zmienić kolejność.

Gość gość
Napisałam tu, bo oczekuję odpowiedzi. A Ty jak nie potrafisz zachowaç kultury, to nie komentuj.

Gość gość
Autorko, wszystko możliwe, przecież tabletki nie chronia w 100%. Mnie raz się zdarzylo,ze po zakończeniu opakowania tabletek okres nie przyszedl, ginekolog powiedział, że czasem tak się zdarza. Kup pink test w Rossmannie, chociaz myślę, że skoro kreska jest biala, nie zabarwiona, to tylko jest jej zarys w miejscu, gdzie powinna byc.

Gość gość
Zamiast kupować kolejne testy idź zrób badanie z krwi - bhcg.