Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto bardziej przegrał życie?

Polecane posty

Gość gość

25-letnia samotna matka dwójki dzieci korzystająca z pomocy mopsu, przyjaciół i rodziny czy 25-letnia stara panna bez znajomych, rodziny, wykształcenia i dobrej pracy?

Gość gość
ta z dziećmi

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak przegrac zycie. Takie cos mowia tylko idioci, przerazeni opinia otoczenia i uwazajacy, ze musza spelnic pewne normy, zeby byc uznanym za OK. Czyli 3/4 osob tutaj. Ogarnijcie sie w koncu z takimi tematami i tekstami, bo to jest zalosne.

Gość gość
ta z dziećmi,stara panna jest osobą wolną,może znalezc jakąkolwiek pracę za minimalną i poza pracą mieć wszystko gdzieś,chociażbyt czytać książki czy wyobrażać sobie zupełnie inne życie

od kiedy to 25-latka jest starą panną? :O przecież to młody wiek, dziewczyna ma jeszcze przed sobą dużo czasu i okazji, żeby kogoś poznać :O

Gość gość
gość dziś a ja myślałam, że posiadanie fajnej rodziny i przyjaciół jest lepsze niż ich brak

Gość gość
wygrałam życie dziś od kiedy ta osoba zda sobie sprawę, że w jej przypadku nie jest możliwe poznać kogoś, nic się nie zmieni. niektóre stare panny wiedzą to już w wieku kilkunastu lat

Gość gość
bardziej cenniejsza jest wolność,mając dzieci bez warunków z nieodpowiednią osobą zadręczysz siebie i je

Gość gość
25 stara panna???? skad ty jestes? z jakiejs wioski w puszczy?

Gość prawictwo pospolite 193
nr jeden przegrała bardziej życie , bo nie ma faceta , a nikt nie chce baby z dziecmi numer 2 też przegrała , ale mniej . bo ma szanse jeszcze znalezc sobie faceta i mieć normalną miłośc

Gość gość
gość dziś jestem z miasta wojewódzkiego. pisząc 'stara panna' miałam na myśli określony typ kobiet i ich stan umysłu, z którego rzadko która wychodzi. proszę nie mylić z 'młodą singielką'. pisałam, że starą, zrezygnowaną panną można być już w wieku kilkunastu lat

Gość gość
"25-letnia samotna matka dwójki dzieci korzystająca z pomocy mopsu" - dziewczyno o jakiej Ty pomocy piszesz, rodzinne to jest 77 zł i to przy założeniu że pracujesz za najniższą krajową, bo jak zarobisz 1800 i podzielisz na 3 osoby to Ci sie g****o nalezy. Nie wiem skąd przekonanie że samotne matki mają jakąś kase z mopsu, nic im się nie nalezy - mówię to jaka samotna matka dwójki dzieci :)

Gość gość
no o takiej pomocy piszę, a o jakiej? chciałam zasugerować, że nie zarabia zbyt wiele