Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry sos do spaghetti. Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jaki wybrać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzięki a te saszetki knora to masz na myśli fix do spaghetti?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ten fix który się dodaje do pomidorów z puszki dobry jest do spaghetti?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pomidory w puszce, mięso mielone, oregano, bazylia, sól, pieprz, papryka ostra.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzięki bardzo więc ruszam na zakupy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja kupuję sosy w słoikach z pudliszek. Oryginalny sos do spaghetti + sos z płatkami czosnku do makaronu + sos z pieczarkami do makaronu . Mieszam je razem, dodaje pomidory krojone z puszki, mięso mielone, doprawiam papryka słodka i czym tam jeszcze lubie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Akurat macie na targach tanie pomidory, a kupujecie jakieś sosy ze słoików?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W sumie racja tylko że te z puszki wydają mi się bardziej aromatyczne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Gość 13.43tyle słoików ja gotuje tylko dla dwóch osób a z tego przepisu to sosu chyba by było bardzo dużo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pomidory plus przyprawy, w wersji dla leniwych pomidory krojone z kartonika (jest jedna firma, która nie dodaje nic do nich). Sosy w proszku są bez smaku, a słoiki są syfiaste. I są bardziej aromatyczne bo pełne wzacniaczy smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja najbardziej lubię klasyczny sos boloński albo neapolitański z dodatkiem tuńczyka. I koniecznie taki domowy makaron: http://makaronyanna.com.pl Często używam go w moich przepisach,bo smakuje wszystkim domownikom.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×