Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona

Polecane posty

Gość gość

Mam żonę oboje mamy po 25 lat jesteśmy od 3 lat razem i bardzo ją kocham. Nie wiem jak to zgrabnie ująć, strasznie chciałbym z nią odbyć stosunek analny, problem polega na tym, że wstydzę się jej o tym powiedzieć bo ona nigdy o tym nie wspominała itd. Nasze współżycie polega wyłącznie na stosunku dopochwowym,nie powiem jej tak wprost "kochanie chciałbym teraz wejść w Twoją drugą dziurę" nie przeszłoby mi to przez gardło. Chciałbym w całości posmakować swoją żonę lecz nie wiem jak to zrobić, bardzo ją szanuje i w ogóle ale nie chce się skompromitować w jej oczach.

Gość gość
Rzuciłabym takiego zboczeńca!

Gość gość
nie jestem twoją żoną

Gość gość
gość dziś Dlaczego o razu zboczeńca? od kiedy stosunek analny jest czym złym poczytaj sobie o tym trochę, a potem się wypowiadaj.

Gość gość
Wypowie się ktoś bardziej kompetentny?

Gość gość
Człowiek masz żonę, a to jej obowiązek! Wsuwasz jej pałę w dupcie i ją dymasz, jakby nie patrzeć to "jesteś u siebie"

Porozmawiaj z nią szczerze to jest normalna sprawa nic złego na pewno się nie ośmieszysz. Powiedz jej że chciałbyś spróbować czegoś nowego tak dla odmiany i zapytasz co ona na to. Pozdrawiam