Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe ze???

Polecane posty

Gość gość

przez kilka lat wyladnialam? podobam sie sobie ale kiedys kilka lat temu kilka razy slyszalam ze jestem brzydka i nie mialam powodzenia ani chlopaka nikt mnie nie podrywal za to ostatnio sytuacja zmienila sie o 180 czuje spojrzenia na sobie na ulicy i kilku juz probowalo sie ze mna umowic czy to mozliwe ze wyladnialam? czy to mozliwe ze ludzie z wiekiem ladnieja?

Gość gość
niektórzy ładnieją. Nie starzeją się tak szybko jak inni Nauczyli się dbać o wygląd Przytyli/schudli

Gość gość
Mi też sie wydaje je ja w wieku 26lat wygladam lepiej niż jsk byłam nastolatką

Gość gość
pewnie tak, z wiekiem nabiera się kształtów, rysy z dziecięcych zmieniają się w kobiece mnie np. zmieniły się cycki i ostatnio wyszczuplały uda i ramiona a zawsze miałam za grube i celulit

Gość gość
Ja też z wiekiem wyładniałam, pamietam jak bylam nastolatka, to nigdy nie mialam powodzenia, nie bylam zbyt lubiana i popularna w szkole. A teraz mam 23 lata i mam naprawde duze powodzenie, jak patrze na swoje zdiecia z gimnazjum to smiac mi sie chce jak wygladalam i jak to mozliwe,ze az tak sie zmienilam.

Gość gość
Ej a chłopaki też mogą wyładnieć? Bo wszyscy mi mówią, że się zmieniłem i że ciężko mnie poznać ale kurka nie wiem czy na lepsze czy gorsze. :D