Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość inkaO

Czy ta Polska jest normalna?

Polecane posty

Gość inkaO

Kelner, sprzedawca, nauczyciel plastyki, woku, pracownik informacji, florysta, obsługa klienta, itd. i bez końca. Nic! Wysyłam gdzie się da, byle zarobić, bo już mi nie zależy. W trakcie studiów cyfrowy polsat, cinema city, 2 starze, gazeciarz...wszystko legalnie, umowa zlecenie.. myślałam, super zawsze to jakieś doświadczenie niż nic... dupa nie doświadczenie D.U.P.A!!!! Politycy niech się najpierw zajmą swoim narodem a nie łżą, że oni gwarantują ludziom z zagranicy lokum, pieniądze na czas przyzwyczajenia się TU, a potem zagwarantowana praca. choć rozumiem ich sytuacje i współczuje im. Mi pozostaje gryźć ziemie? Jest też perspektywa wyjazdu za granice, ale dam sobie szanse, bo nie chce całe życie zapierdalać ze ścierą, choć żadna praca nie hańbi, w moim przypadku to będzie ostateczność. I człowiek lata po ludziach jak popieprzony, zanosi te CV, listy odpowiednio napisane. I słyszę..." taka młoda i już życie chce zmarnować?", to rozwiewam wątpliwości - do jasnej ciasne ja mam 25 lat! dzieci chce rodzić, utrzymać je, kuźwa cieszyć się życiem... ehh. Trzymajcie kciuki abym COŚ znalazła. Cokolwiek, żeby choć te 1200 na miesiąc było i aby umowa o pracę i lecimy przez szare życie. No to się wyżaliłam już mi lżej: ) Trzymam kciuku za innych pechowców takich jak ja :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować