Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaell36

Uprowadzenie dziecka

Polecane posty

Gość Michaell36

Porwanie dziecka Witam krótko wychowuję sam córkę pomaga mi matka na trzy tygodnie pojechałem dorobić w de była żoną zabrała siłą córkę z pod domu i jutro wracam do pl co mam robić wiem ,córce udało się zadzwonić że chcę do domu ma 12 lat proszę o pomoc

Gość gość
a kto ma przydzieloną opiekę nad dzieckiem?

Gość gość
mamy ci to dziecko odebrac matce i podstawic pod dom czy jak te pomoc sobie wyobrazasz?

Gość Michaell36
Ja mam opiekę ona nawet nie płaci aliment

Gość Michaell36
Chodzi mi o to jak to zrobić żeby nie było że coś robię złe bo mam już dość takiej jazdy

Gość Michaell36
Chodzi mi o to jak to zrobić żeby nie było że coś robię złe bo mam już dość takiej jazdy

Gość gość
Pytanie czy to uprowadzenie... kwestia ustaleń prawnych kto zajmuje się dzieckiem, kto ma prawa, czy żona ma ograniczone/jest pozbawiona, czy Twoja matka była pod Twoją nieobecność prawnym opiekunem, czy Twoja córka została siłą wyciągnięta czy poszła z mamą... to jest skomplikowana sprawa. Mógłbyś zgłosić na policję tylko Twoja nieobecność w tym czasie może nie być korzystna...No i zależy oczywiście od Waszej sytuacji prawnej wobec dziecka - kto jest opiekunem prawnym i na jakich warunkach.