Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jakiego wieku kobiety są ładne?

Polecane posty

Gość gość

Do jakiego wieku kobiety są ładne?

Gość gość
Do 16 lat.

Gość gość
max do 30, a faceci od 30 do 40

Gość gość
zależy od kobietyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość gość
jacy wy jesteście guuupi z tą granica 30, a ogladącie sie na ulicy (i to nie z powodu obrzydzenia) za kobietami które dawno przekroczyły 30 i nawet o tym nie wiecie :D

Gość cwaniak z mokotowa
Kobiety do 30 max.35 potem już się sypią jak kamienice na warszawskiej pradze.

Gość gość
gimbazo, idź już spać

Gość Mężczyzna_Sam
Najczęściej od 70 roku życia, ponieważ wtedy dbają o to, by mieć Boga w sercu. Wiodą bogate życie duchowe i religijne. Lepiej dostrzegają działanie Boga i fakt, że bez Niego nic człowiek nie mógłby uczynić. Intensywnie starają się rozwijać cnoty. Wiedzą, że człowiek nie jest samowystarczalny, dlatego szukają oparcia w Bogu. Młode kobiety często żyją według pożądań ciała. Nie chcą zajmować się Bogiem, ponieważ myślą że poradzą sobie w życiu be Jego łaski. Zamiast zajmować się sprawami ducha, skupiają uwagę na głupotach tego świata.

Gość gość
w takim razie twoja 40-50 letnia matka to obrzydliwe stare rursko... pokaż swoje posty na forum swojej starej matce, która wys\rala takie g0\0wno jak ty, niech mamunia zobaczy jakie zdanie ma o niej synalek, ktoremu myla obes\raną doopę

Gość gość
co za kłamcy :D mam już 30 i powinniście mi dać juz spokój a cały czas jakiś sie do mnie przyczepia i zapewne na forach twierdzi, że 30 to starość, wasza głupota jest nieograniczona :D :D teoretyzują, plotą bzdury a potem w realu są namolni fujjj

Gość Blondas_Kraków
Do 25 lat. Po 30 r.ż kobieta ma już zmarszczki na twarzy i szyi a niektóre mnóstwo siwych włosów tylko makijaż i farba to maskuje. Kobiety bardzo szybko sie starzeją.

Gość gość
żmuda trzebiatowska juz jest nieładna? :D hahaha bo ma 31 lat? oj jakie z was pacany :D

Gość gość
jakie siwe włosy? hahaha co za głupoty :DDDDDDDD

Gość gość
ja mam 25 l i znalazłam już z 5 włosów siwych ;p i kobiety są ładne 7- 8 lat młodsze od mężczyzny 30+ ja jak patrzę na 20 latka to wgl mnie nie pociąga - widzę gówniarza.

Gość gość
Do 19 ;)

Gość gość
to jesteś wyjątkiem z tymi siwymi, zresztą ja pamiętam jak koleżanka w podstawówce (nie wiem która to była klasa, ale jeszcze stary system) mówiła, ze ma siwy włos jak stałysmy w kolejce do higienistki szkolnej hahaha współczuję wam takiego spojrzenia na świat bo jak sami bedziecie mieć 30 to bedziecie jak emeryci....dla mnie zmuda trzebiatowska jest cał czas tak samo piekna mając 31 lat jak kiedyś

Gość gość
głupie pytanie, jedna nigdy nie będzie ładna, bo młodość to nie oznacza od razu uroda, druga wyładnieje po 30stce, trzecia zbrzydnie po 30stce a czwarta będzie ładna do 50 tki, mozliwości jest wiele, nie gadajcie bzdur, ze wszystkie młode są ładne, ja strasznei zbrzydłam po okresie dojrzewania, twarz m isie zrobiła podobna do ojca ;/ a po 25 roku życia zaczeło się robic lepiej, idealnie było w wieku 28 lat, a potem to juz sama nie wiem, trudno mi ocenić, w każdym razie wiem, ze się podobam temu i owemu

Gość Blondas_Kraków
Co wy porównujecie Trzebiatowską która ma sławę,pieniądze i będzie piękna nawet w wieku 60 lat do przeciętnej polskiej kobiety pogieło was czy co ?! Tak jak napisałem 25-30 lat to apogeum.

Gość gość
A przepraszam, to przeciętna (nie sławna) Polka nie może dbać o urodę na równi z Trzebiatowską, jeżeli ma kasę?

Gość gość
jedyne apogeum to osiąga twoja głupota w tym wątku, młodość nie oznacza od razu urody pacanie! ty chyba na zywo nie widziałeś zadnej 30 latki, ze uważasz że to jakieś pomarszczone ropuchy, uroda to indywidualna sprawa kobiety, są 35 latki ładniejsze od 18 latek i to jest fakt

Gość gość
Patrząc po sobie..najladniejsza bylam do 25r.z. teraz mam prawie 29 i juz nie ma tego blasku.

Gość gość
Do 25 roku życia maksymalnie. A potem wiek przestaje być atutem.

Gość gość
ja w wieku 17-26 byłam wręcz obrzydliwa, miałąm trudny do leczenia trądzik, złamany nos, który musiałam operowac, pucułowatą twarz przy braku otyłości, ponadto chodziłam ubrana jak chłopak, zdarzało mi sie nosić wojskowe kurtki czy męskie buty :D miałam tylko jedną ładna rzecz- włosy a i tak nosiłam je związane bo przy mojej ogólnej brzydocie te ładne włosy były komiczne, atrakcyjna i ładna stałam się w okolicach 30stki :D :D

Gość gość
tak do 24-26 a żmuda nie stała się nagle nieładna bo przekroczyła 30 tylko już od dawna jest nieładna najlepiej wyglądała w "Nie kłam kochanie" gdzie miała 23 lata

Gość gość
Kobiety to kobiety, faceci wolą dziewczyny.

Gość gość
ja mam 24 lata i bym powiedziała, że to jest chyba najlepszy wiek dla kobiety. 23, 24 lata - miałam najwięcej adoratorów, najwięcej komplementów, wyglądałam najlepiej w swoim całym życiu, bo przestałam mieć taka dziecinną okrągłą buzię (nie nie jestem gruba, tylko miałam rysy dziecinne, a teraz się wyostrzają powoli). A co będzie potem...nie wiem.

Gość gość
właśnie zmuda teraz jest najładniejsza wcześniej była taka pucułowata, troszkę wiejska z urody, taka dorodna dzioucha :D a teraz jest seksi kobieta

Gość gość
Teraz w postępie geometrycznym będzie coraz gorzej.

Gość gość
O wy hipokryci zawszeni. Do 25 roku życia kobieta powinna urodzić dzieci, skoro jest do tego wieku najatrakcyjniejsza, to po co w innych wątkach każecie czekać i zarabiać hajs. Baba nie powinna czekać i odkładać z mężem hajs tylko rodzić póki młoda.