Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet BAWIDAMEK ??? co robić pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Mój facet nie jest klasycznym bawidamkiem, ale wiecznie jest otoczony pięknymi kobietami. Nie znamy się jakoś długo, dopiero 4 miesiące jestesmy razem, ale on wiecznie ma jakieś koleżanki, zaznaczam - nowe koleżanki. Chodzi o to, że on sam z siebie jest dość nieśmiały, ale jest bardzo przystojny (nie wiem czy on o tym wie, że jest przystojny, nie pytałam się go ale pewnie wie) i babki się slinią na niego strasznie, zapraszają go wszędzie, zagadują, on jest wiecznie dopieszczony, bo gdzie by nie poszedł zawsze kobiety się nim zajmują (restauracja, sklep, jakiekolwiek usługi - zaraz kobiety idą mu na rękę, czasem też z korzyścią dla mnie to jest^^). Jak jeszcze nie byliśmy parą, to wiadomo, bardzo podobał mi się i dostawałam białej gorączki jak widziałam, że najnormalniej w świecie w pracy podrywały go jeszcze 2 laski (oprócz mnie^^) z tym, że wtedy było im wolno, bo on był singlem :-) Kobiety się kleją do niego, a on mi mówi, że on nie umie odmówić!!! Tak się tłumaczy, że się umówił na spotkanie, bo nie wiedział jak odmówić!!! Ale po spotkaniu nie kontynuuje znajomości. Smiech na sali. Jestem wściekła. Myslicie że warto być z takim przystojnym i sobie wyrywać włosy z głowy, bo ciągle go ktoś podrywa a on nie umie odmówić? Walczyć? Czy dać sobie spokój, bo nieustannie kobiety go adorują - wszędzie, gdzie byśmy nie poszli. To jest denerwujące strasznie :-O

Gość gość
zostawic v odplacac tym samym