Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika207

Jak odmowic facetowi seksu?

Polecane posty

Gość Weronika207

Jestem mloda,mam 16 lat a moj chlopak 20. Jestesmy ze soba od prawie roku i bardzo czesto uprawialismy seks. Z dwa-trzy razy w tygodniu. Jednak od jakiegos czasu nie mam wgl ochoty na to. Jesli on chce to mowie ze mnie glowa boli, albo ze po prostu nie mam ochoty. Nie chce tego robic jeszcze przez sporoo czasu ale boje sie ze na mnie obrazi czy cos jak bede mu caly czas odmawiac. Nie mam ochoty nawet zeby mnie macal.. Jak mu powiedziec ze nie chce z tym przystopowac na jakis czas?

Gość gość
uprawiasz seks a nie umiesz pogadać ze swoim facetem? gratuluje dojrzałości..

Gość juz mąż
Najlepiej prosto z mostu - jak ma mózg to zrozumie jak nie zrozumie i sie obrazi to i tak mała strata bo nie warto takimi sie przejmować

Gość gość
Jak się obrazi to niech się obraża, jeśli nie chcesz to nie może Cię z,usić, pamiętaj że jesteś odpowiadzialna za dziecko które może się urodzić

Gość CzwarteImperium
Wszystko takie dojrzałe. Zawsze możesz powiedzieć, że masz stan zapalny.😴

Gość gość
a zaspokaja cię czy nie? bo zazwyczaj "głowa boli"gdy facet nawala

Gość gość
Najlepiej powiedzieć szczerze, że nie jesteś gotowa na związek, po co chłopaka oszukiwać i męczyć, jeszcze w tym wieku.

Gość gość
Sorry ale nie wyobrazam sobie byc z taka laska u ktorej musialbym sie prosic o seks . Czyli co ma byc Tobie wierny a ty mu nie bedziesz dawac ? No dla niego to uklad pierwsza klasa,nic tylko sie powiesic moze . Dwa razy w tygodniu to czesto ? Ja sie kocham z moja laska codziennie chyba ze czas nam nie pozwala i ona na to tez ma ochote i osiaga orgazmy. Lepiej znajdz sobie faceta z mniejszym libido bo dla faceta nie ma nic gorszego jesli jego laska nie chce sie z nim kochac.

Gość gość
Już widzę jak Ci będzie wstyd jak za 10 lat znajdziesz męża i powiesz mu że w wielu 16 lat się bzykałaś

Gość gość
Jeśli czujesz, że nie chcesz uprawiać seksu to sobie daj spokój ze związkami, związek to sex, gdyby nie seks ludzi by do siebie nie ciągnęło, już to sobie wyobrażam jak 20sto letni chłopak chodzi z dziewczyną i nie uprawia z nią sexu, daje mu dwa miesiące

Gość gość
**Jeśli czujesz, że nie chcesz uprawiać seksu to sobie daj spokój ze związkami, związek to sex, gdyby nie seks ludzi by do siebie nie ciągnęło, już to sobie wyobrażam jak 20sto letni chłopak chodzi z dziewczyną i nie uprawia z nią sexu, daje mu dwa miesiące ** Dokladnie,nie męcz siebie i jego -nie ma zwiazku bez seksu,chyba ze wypalony uklad starszych ludzi,ktorzy boja sie zostac sami i dlatego sa razem.