Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się swoje ciało, co za tym idzie..

Polecane posty

Gość gość

Witam! Jestem nastolatką * wiek nie potrzebny *, mam chłopaka. Problem polega na tym,że nie podoba mi się swoje ciało.. Jestesmy ze sobą 2lata. Zanim zaczęliśmy być ze sobą, ważyłam 48kg, później przytyło mi się do 54kg i podobało mi się swoje ciało, nie zwracałam uwagi czy mam grube uda itd. Od kiedy się zaczęliśmy spotykać, to kilka miesięcy później, nastawiłam się negatywnie do swojego ciała.Mój chłopak interesuje się siłownią, ćwiczy, i widzę, że podobają mu sie ciala takie jak ma Jen Selter, bądź Sandra Prikker, ogólnie takie wysportowane sylwetki. Zaczęłam ćwiczyć( wtedy nie zwracalam uwagi, ze mu sie takie podobają ) przez jego uwagę < to byl zart> a ja przyjelam to do siebie, że mi sie troszkę przytyło. Schudłam 4-5kg. Sądzę, że mam grube uda ( 53-52cm przy wzroscie 166cm. ) Chciałabym mieć umięśnione nogi, jędrne pośladki i duże piersi.. Boje się,że jeśli zacznę ćwiczyć tak intensywnie jakbym chciała, to moje piersi w ogóle zanikną, a są strasznie małe. Mój chłopak twierdzi, że mu się podobam, jestem idealna itd itd. Jakoś boję się, ze spotka kiedyś dziewczynę, o takiej idealnej figurze, ktora ma fajny charakter itd..

Gość gość
przesadzasz pocwiczyc możesz,dla zdrowia ale jemu podobasz się taka jaka jesteś