Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kszysiula

były próbuje mącić mi w głowie..

Polecane posty

Witam wszystkich . Zdecydowałam się napisać bo nie mam komu się wygadać. Rok temu poznałam faceta , który jest kierowcą miedzynarodowym. W ciągu tego roku byłam przez niego najpierw ubóstwiana , żenić się chciał ...Potem 3 razy mnie "olewał" ( zawsze przed wyjazdem do pracy na 3 tyg ) NIe lubił mjego syna Ogólnie wiem ,ze bawił się mną dla sexu...Przyznam dałam sie zmanipulowac jak małolatka..wierzyłam mu choć było jak było Przed ostatnim zerwaniem miałam mały wypadek samochodowy i to nie przeszkodziło mu ,żeby mnie wyrzucić ze swojego życia.. Cierpiałam ja , moja samoocena mocno zmalała ..Jego matka nim manipulowała i każdy inny Bo wszyscy mieli na niego wpływ tylko nie ja... Nawet jego ex żona.. Masakra ogólnie Facet bez ambicji bez jaj bez sumienia nawet ... Zbieram się po tym wszystkim co mnie ostatnio spotkało a jaśnie Pan zaczał pisac... co 3 tyg szuka kontaktu Może chce wiadomo czego... Z wyznaniem ,ze nie tylko mi zrobił krzywdę ale i sobie... Skąd się biorą tacy ludzie? jak sie nie wie czego sie chce to się komuś nie zawraca głowy i nie wmawia ,ze się kocha... Wiem ,ze to facet ale ,zeby aż taki był perfidny... Też takich spotykacie ?

Gość gość
Odpowiedział troglodyta o ile p**dzipek wie co to znaczy :)

Gość gość
Facet jak ma darmowy sex to zrobi wszystko zeby go dalej mial.Chyba cie wykorzystal.zreszta jak po rozwodzie to pewnie nie chce juz powaznego związku bo tak naprawde ma obawy przed zaangazosaniem.