Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawe, jak świat się zmieni jak my dwudziestolatki się zestarzejemy

Polecane posty

Gość gość

jaka będzie młodzież? czy my będziemy bardziej otwarci na nowe technologie? jak my się będziemy ubierać, a jak młodziaki? jak my będziemy wychowywać? czy wolność seksualna będzie taka sama jak teraz większa czy mniejsza? jakie będą nowe pokolenia?

Gość gość
na przykład obserwuję dość dyskretnie co na swoim fejsie wypisuje moja młodsza 10 lat kuzynka. budzi to mój niepokój, ale wtedy przypominam sobie, że jak byłam ciut starsza to wypisywałam także rzeczy, od których stają włosy dęba. młodość chyba jest zawsze taka sama, choć dzieciaki 50 lat temu były chyba nieco bardziej uprzejme

Gość gość
największy szok to bedzie dla was jak będziecie mieć 30 lat, przypomnicie sobie wtedy jak pisaliście na forach, ze 30 lat to pomarszczone staruchy...;) wszyscy fani "świeżych" 18 stek bedą mieć 30 letnią już zone (omg ona też się zestarzała i płaaacz) ;)

Gość gość
Jak dozyjecie tej starości

Gość gość
nie piszę o trzydziestolatkach, że to staruchy :P wręcz przeciwnie, mam świadomość, że któregoś pięknego dnia pojawi się pierwsza zmarszczka i już teraz trochę mnie martwi, że moi rówieśnicy będą się bardziej interesować dziewczynkami, które teraz bawią się misiami...