Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to jest, zwiazek czy jakis uklad? uciekac?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, jak byscie okreslili taka znajomosc: staz - 4 mce kontakt codziennie duza zazylosc, od niego codziennie smsy, dzien dobry, dobranoc, buziaczki spotkania: srednio raz na tydzien, czasem czesciej, wspolna doba zawsze w weekend, oboje duzo pracujemy ale nie wiem czy to ma znaczenie. i teraz: ani slowa o zwiazku, jestesmy kolegami, chodzimy do lozka, oboje mamy za soba bardzo burzliwa przeszlosc. On jest zamkniety w sobie, nie rozmawia o uczuciach, ale pewnie ich do mnie nie ma. Ja zaczynam byc delikatnie rozzalona, co mam o tym myslec? czy to jakis dziwny uklad na ktorym strace? ile mozna sie tak bujac bez deklaracji? dzieki. mam go olac zeby cos poczul?

Gość gość
romans- znajomosc

Skoro nie było ani słowa o związku, uczuciach i planach na przyszłość - nie jest to związek, a miła znajomość + sex układ, a trwać może nawet całymi latami (póki ten pan nie znajdzie kobiety, w której się zakocha). Dlaczego myślisz, że jak go "olejesz" - "coś" poczuje (i co wg Ciebie może to być - bo wg mnie nie ma szans na wiele więcej, niż lekki żal za miłym spędzaniem czasu).