Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna byc bogatym i w ogóle o siebie nie dbac

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie,czym jest to spowodowane?mam kolezanki w pracy,po 30,bogate bo mają mezów pracujacych za granicą,wydają tysiące na jakies pierdoły do domu itd,a wyglądają,hm oblesnie.Jedna gruba,twarza siwecąca sie,obrydliwe ogromne wągry na nosie zwłaszcza,druga tez bez sladu makijazu,wygląda jakby była po 40 nie 30,włosy spalone siano,nie uczesane nawet.Ja nie wiem,nawet dla samych chłopów mogłyby sie postarac ładniej wyglądac,nie rozumiem

Gość gość
jak chlopy za granica to po co sie starac

Gość gość
można , przyjedźdo niemiec tutaj to norma

Gość gość
bo jak chłopy przyjezdzaja to one nie zamieniaja sie w ksiezniczki,tylko jest to samo,ja nie rozumiem,kasy mam mało ale zawsze sie podmaluje,uczesze zeby jak człowiek wygladac,a one naprwde maja odj****e domy,samochody,itd a gęby świecące,czarne od porów(ta jedna),wsłosy jedna ma jak ciotka ze wsi druga spalone jak siano,bez sladu grzebienia.a to młode jeszcze babki przeciez

Gość gość
Ja to bym sie bała na ich miejscu ze mąż jak przyjedzie z wojaży to mnie rzuci

Gość gość
może mężowie nie dają im keszu "na wygląd", żeby nikt się nie połasił, jak ich nie będzie w kraju

Gość gość
ja tak mam, kupę kasy, dzieci nie mam, nie pracuję siedzę w chacie i nic mi się nie chce depresja, lenistwo

Gość gość
tego nie da się racjonalnie wytłumaczyć kiedyś co tydzień miałam manikiur, pedukiur, co dwa dni peeling twarzy, depilacja co drugi dzień, brwi zrobione a dziś mam problem by umyć zęby czy włosy marazm

Gość gość
co to kogo obchodzi? wyglądają jak chcą ,może nie chce im się co rano pindrzyć przed lustrem,a powody różne -depresja ,jakiś lekki zjazd w dół a może zwyczajnie dobrze się z tym zaczęły czuć a autorka bardzo wyczulona i z sokolim wzrokiem-jeju, WĄGRY na nosie i wszędzie indziej widzi,włosy w nieładzie jeszcze może dorzuć tekst o ubytkach w uzębieniu