Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sniegowa A

BADANIE ZYWEJ KROPLI KRWI

Polecane posty

Gość Sniegowa A

Miesiac temu zdecydowalam sie na to badanie z ciekawosci, slyszalam wiele dobrego. W 2004 bylam na Dieta South Beach, ale lata pozniej zaczelam bardziej grzeszyc, kilogramy wrocily. Od kilku lat robie krok do przodu dwa do tylu. Potrafie miec z 3 rozmiary w ciagu roku. Waga mi skacze. Kiedy zaczynam jesc slodkie i maczne zwykle z tym przesadzam. Zauwazylam przez lata ze nawet jak jestem szczuplejsza strasznie wywala mi brzuch. Pytalam lekarzy na badaniu kontrolnym ale kazdy mial tylko jedno zalecenie: dieta i cwiczenia. Cwicze regularnie. Dwa lata temu bylo na masazu i masazystka sama z siebie zyczliwie powiedziala, ze powinnam oczyszczac watrobe od czasu do czasu bo po brzuchu uwaza, ze watroba ma problem. Pozniej na badaniach u babki leczacej innymi metodami uslyszalam, ze nie trawie do konca, szczegolnie miesa. Ale ta kobieta chciala bardzo duzo pieniedzy za to by sprzedac mi supplementy i diete. Miesiac temu odwazylam sie na colon hydrotherapie i uslyszalam to samo, nie trawie jedzenia do konca. Zdecydowalam sie na to badanie zywej kropli krwi. Pani wziela krople i pod mikroskop, nic sie nie skarzylam, sama zaczela, ze moj pecherzyk zolciowy nie dziala jak nalezy, jest tak infekcja, ktora przechodzi i zaburza prace watroby. to sprawia, ze zle trawie, latwo tyje,nie moge trzymac wagi a do tego przez to wszystko watroba jest otluszczona a to jeszcze bardziej zaburza jej prace. dlatego tak wywala mi brzuch. byly tez i pasozyty ale z tym nie byl taki problem. Dostalam mieszanke ziolowa ktora mam pic przed i po posilkiem, do tego pastylke pod jezyk, kropelki wspomagajace prace watroby i kropelki na pasozyty. Podobalo mi sie, ze supplementy moglam kupic u pani albo dostac liste co potrzebuje. Mam nie jesc wieprzowego miesa, mleka i przetworow nic smazonego na glebokim tluszczu. Powiedzialam, ze unikam chleba i slodyczy, babka powiedziala, ze jak usprawnimy prace pecherzyka i watroby to bede mogla zjesc i ciasto i chleb i nic mi nie bedzie a takze bede trzymac wage te sama - to ostatnie bardzo mnie ucieszylo. Jestem zmeczona ta rozna waga. Moj wzrost to 176 cm i potrafie dojsc do 85 kg, czasem mam 75 , bywalo, ze mialam 67. Czasem w zimie mam 80, do lata 74, naprawde meczace. w kazdym razie nadal nie jem slodyczy - choc tym sie raczej nie przejadalam, ale stwierdzilam, ze musze sie kompletnie odtruc. Do tego nie jem chleba, ale jem brazowy ryz (choc juz o nim kraza plotki, ze to samo gowno jak bialy) i rozne kasze. W polowie wrzesnia ide na kontrole. Interesuja mnie te pasozyty, bo mowia, ze ciezko sie ich pozbyc. U mojego meza jest ich wiecej i sa bardzo agresywne. zgubilam ok, 4 kg mam mnostwo energi a brzuch co rano coraz bardziej mi sie podoba. Jest taki plastszy i pusty. Do tego zrobilam test na zoladek - p. Jerzego Zieby i wyszlo, ze tam tez z kwasowoscia na bakier, wiec uznalam, ze nie zaszkodzi, jesli przed konsumpcja miesa bede korzystac z jego metody z octem. Trzeba przyznac, ze kiedy to stosuje, brzuch nie jest taki wysuniety po obiedzie. **** Sorry, za taki dlugi text, chcialam sie z wami tym podzielic, moze komus tym pomoge.

Gość gość
Najbardziej z tego wszystkiego mi sie podobalo, ze to cale nie trzymanie stalej wagi to nie jest moja wina i da sie to naprawic.

Gość gość
A gdzie robilas to badanie zywej kropli krwi? Bo ktos sie wybiera, a ja słyszałam, ze to lipa. jakie pasozyty dokładnie?

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Sprobu.e

Gość gość
lipa lipa lipa