Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena z Pruszkowa

Moim zdaniem przystojni faceci...

Polecane posty

Gość Marlena z Pruszkowa

Nie nadają się do poważnego związku tylko na sex bez zobowiązań dla wolnych kobiet,ewentualnie dla mężatek na kochanka lub do WOLNEGO związku dla singielek i rozwódek oraz wdów. To jest moje zdanie i pewnie będę miała wiele zwolenników i mniej przeciwników tej teorii.

Gość gość
A co z ladnymi dziewczynami? Odczlowieczanie atrakcyjnych ludzi czas zaczac :)

Gość gość
a jacy nadają się na związek?

Gość gość
A co ma wygląd do tego, ja uważam że atrakcyjni nie nadają się do seksu, bo im ładniejszy facet tym gorszy jest w łóżku, bo uważa że nic nie musi skoro on taki ładny :)

Gość Marlena z Pruszkowa
Wyraziłam swoje zdanie o facetach. Kobiety mnie nie interesi :-)

Gość gość
Ja jestem w miare przystojny i nie nadaje sie do żadnej z tych rzeczy, które wymieniłaś, nie tylko stałego związku :D

Gość gość
lepiej szybki "stały" jednonocy związek

Gość Dorisssssss
W sumie to masz racje bo miałam kiedyś kochanka przez kilka miesięcy mega przystojny facet niestety (a może stety?) wyjechał do innego miasta i kontakt sie urwał ale do ołtarza raczej bym z nim nie poszła bo podejrzewam że prędzej czy później byłby rozwód.Fakt że kochankiem był bardzo dobrym ale na tych samych falach niestety nie nadawaliśmy,były nieporozumienia o byle głupstwa,czasem był wobec mnie opryskliwy.Z perspektywy czasu nie chciałabym żeby był moim mężem bo facet miał naprawde ciężki charakter czyli tzw.ciężki przypadek. Tylko sex z nim był boski...

Gość gość
W sumie to masz racje...

Gość brzydki ale inteligentny
Przystojniacy mają zryte banie i ładne kobiety też.

Gość gość
To wy brzydcy macie zryte banie.

Gość gość
atrakcyjni sa zarozumiali.

Gość gość
znalam kilku przystojnych i fajnych facetow.

Gość Heniuś
Nadają się nadają, tylko problem jest gdzie indziej - 99% bab zauważa tylko takich facetów, którzy je podrywają, nie wyobrażają sobie innej relacji damsko-męskiej niż "zdobywana" i "zdobywca". Większość nie ma nawet kolegów i nie wierzy w przyjaźń damsko-męską. A potem ból dupy bo dziunia chce być podrywana ale nie przez podrywacza, haha :) I oczywiście g..o wie o facetach i umie tylko znosić jego starania z miną srającego kota mówiącą "no oczywiście, że mi to się należało ale na przyszłość musisz bardziej się postarać" :) Jakoś te dziewczyny, które umieją nawiązać normalne relacje z facetami nie mają takich problemów - nawet te mniej atrakcyjne są rozchwytywane bo bardzo wielu fajnych i normalnych facetów ma wyjebane na zaspokajanie potrzeb próżnych lasek. Tylko weź dzisiaj znajdź taką, która nie wyzwie Ciebie od pedałów bo nie padłeś do jej stóp i nie właziłeś w dupę - za bardzo są rozpieszczone przez tych ciotowatych lalusiów co to są na każde ich skinienie.

Gość gość
Ja mam kochanka przystojniaka tylko do łóżka. Mąż przeciętniak oddaje wypłate,sprząta i czasem gotuje.

Gość gość
gdybym był przystojny to raczej bym ****ał na potegę jak najwiecej lasek a tak to chcę mieć żonę dzieci dom i byc prydatnym spoleczenstwu

Gość gość
Przystojni mają zryte baniaki tak jak ładne kobiety np.moja siostra i brat :-)

Gość JoannaAnnaJoanna
Ja dałam kosza przystojnemu bo za bardzo gadał o pieniądzach i otym ile zarabia tak jakby nic innego sie u niego w życiu nie liczyło. A zapowiadało się tak dobrze...

Gość gość
wy jesteście beznadziejne-wymagacie bogatych a jak sie kasa chwali to nie pasuje

Gość gość
Ja mam przystojnego do łóżka i nie ma siana w głowie bo jest kierownikiem.

Gość gość
Marlena z Pruszkowa 2015.08.27 dla mężatek na kochanka gość 2015.08.27 a jacy nadają się na związek? x Odpowiadam: Ci mniej atrakcyjni, którzy będą dawali kasę ale i tak będą zdradzani z tymi atrakcyjnymi :( kobiety nie potrafią kochać

Gość gość
Henius wiekszosc kobiet chce miec mezczyzn a nie c***y. Moj chlopak jest przystojny i meski, inteligentny, ideal.

Gość gość
ci/oty bezwiedne

Gość gość
zadna kobieta nie chce faceta co zachowuje sie jak baba i chce aby kobieta wkolo niego latala i podrywala:D:D:D po co kobiecie taki zniewiescialy facet:D?!?

Gość gość
Wystarczy posłuchać co ładni ludzie mówią i już wiadomo, że większość przystojniaków i atrakcyjnych lasek to prymitywy. :P

Gość ładna mądra niebanalna
ja jestem ładna i nie jestem żadnym prymitywem,też wolę męzczyznę brzydszego ale męskiego, dobrego i opiekunczego niz jakiegoś przystojniaka zapatrzonego w siebie albo niewiernego czy p**dowatego