Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hybrydy jaki wzor zrobic zeby nie bylo widac odrostu

Polecane posty

Gość gość

hej, chce sobie zrobic manicure hybrydowy, niestety moje paznocie rosna bardzo szybko i nie chce wydawac tyle kasy na 2 tygodnie....nie wiem czy zrobic koncowki w kolorze a na reszcie paznikcia np przeroczysty (jesli sie zrobi odrost to bede mogla domalowac przeroczsty lakier zeby zniwelowac roznice poziomow) albo moze jakis inny wzor?? podpowiedzcie

Gość gość
Mysle ze jasne, bez wzorkow, a jesli wzorki to na koncach.. kremowe, cieliste

Gość gość
wlasnie myslalam o jakichs jasnych, ale z drugiej strony chcialabym ajkies wzorki skoro mam poswiecic na to czas i kase....moze jakies zdjecia,pomysly?

Gość gość
żadnym lakierem nie zniwelujesz "różnicy poziomów"

Gość gość
mi też rosną szybko, więc stwierdziłam, że przez kosmetyczkę pójdę z torbami. Hybryda to świetne rozwiązanie mimo wszystko, dlatego lepiej kup sobie lampę, zestaw do malowania i do dzieła :) ja zamówiłam z semilaca i jestem zadowolona. jak masz potem domalowywać zwykłymi lakierami to lepiej nie maluj wcale, bo z "domalowanką" wyglądają po prostu źle.

tak jak wspomniano gdzieś wyżej, najmniej odrosty widać przy jasnych kolorach, ale nie da się ich ukryć na dłuższą metę ;) jeśli nie chcesz tak często chodzić do kosmetyczki to zainwestuj w domowy zestaw do mani hybrydowego - na pewno będziesz zadowolona :) polecam Ci lakiery neonail, robię nimi manicure i sobie i znajomym,i wszystkie dziewczyny są zachwycone trwałością i kolorami :))

Gość gość
to chyba niemożliwe, żeby nie było go widać i tu żadna firma nie pomoże... chyba że robisz najbardziej zbliżone kolorem do naturalnego ... Ale tak jak dziewczyny radzą - kup sobie kilka lakierów hybrydowych, np. z MakeAR, naucz się robić fajne hybrydy i zaoszczędzisz na kosmetyczce dużo :)

Gość gość
To może taki jak francuski mani? cielisty kolor na całość i tylko pasek biały na końcu. Będzie naturalnie, odrost nie będzie rzucał się w oczy, a taki mani zawsze pięknie wygląda :)

Gość gość
ja robię hybrydy z makear, przed nałożeniem lakiery obcinam skórki i paznokcie mam około 3 tyg.

Gość gość
to zamiast wydawac na kosmetyczke co dwa tyg. moze lepiej kupic lampe i samemu robic? wiadomo, ze na poczatku nie beda jakies wymyslne, ale wystarczy odrobina wprawy i tyle. Rowniez polecam semilacki i makear, najlepsze sa i w podobnej cenie