Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na wygląd zewnętrzny, intelekt mają zaś kompletnie gdzieś

Polecane posty

Gość gość

a potem żalą się całemu światu, że ten głupi, tępy samiec chooyem jest.

Gość gość
o, to znowu ty. zatem poinformuję cię, że jutro jadę na wakacje z moim narzeczonym, który jest nieatrakcyjny dla większości znanych mi osób :) natomiast mamy wspólne pasje, jest wykształcony, ambitny, zaradny, dojrzały, ma wiele zainteresowań i jest ciekawy świata. a ty jakie masz zalety?

Nie stawiaj wszystkich kobiet pod jedna poprzeczka.Trzeba miec swiadomosc,ze z czasem fascynacja blaknie,macho kapcieje.Wnetrze i serducho wioda prym u wiekszosci kobiet.A co do epitetu nie ma tu znaczenia uroda,a to co soba reprezentujesz.

Gość gość
Sęk w tym, że facet intelektem się chwalący to tzw głupi mędrek.

Gość gość
kobiety oczekuja wrecz niewiarygodnie przystojnych mezczyzn sa bardzo wybredne co do wygladu maja zbyt duze wymagania

Gość gość
Cos w tym jest. Moj znajomy ma 35 lat jest lekarzem i zdajsie ma 2 specjalizacje. Koles cale zycie wygrywal rozne konkursy a teraz granty, jest chyba kardiochirurgiem albo kardiologiem. Zadna go nie chce bo jest niski ,ma chyba ze 175. Natomiast inny, koles po samym gimnzajum, typ z ktorym ciezko sie porozumiec, jest tak glupi. O ile sie nie myle rozwozi cebule po warzywniakach. Ale wyglada jak ten hulk z fimow, ma ze 2 metry i wyglad bandyty- ma takie spojrzenie jakby chcial cie zabic, serio mozna sie go przestrzaszyc-wszystkie za nim szczaja po nogach, gadaja o nim. Jedna pobil na ogrodzie, pasem po ryju ja spral to widzialem jak na kolanach ddo niego na werande wracala i przepraszala jeszcze za cos , noralnie jedna wyjezdza nastepna przychodzi i kopuluja. W kolejce sie do niego te szmaciska ustawiaja. I to te madre i glupie, bez roznicy.

Gość gość
A faceci to są święci też lecą tylko na dupę cycki i tonę tapety

Gość gość
22:44 autorze, nie udawaj, że ktoś ci odpisuje ;)

Gość gość
ja patrzę na wygląd i sie tego nie wstydzę :) wiadomo, że charakter, światopogląd, inteligencja też są bardzo ważne, ale nie wyobrażam sobie związku z kimś kto mnie nie pociąga fizycznie. Proste.

Gość gość
kosmiczne wymagania kobiet to się w głowie nie mieści czego oczekują kobiety pustaki

Gość gość
odświeżam

Gość gość
O to ja jestem wyjątkiem

Gość gość
Owszem, duzo takich kobiet, ale zdecydowana wiekszosc potrafi zadowolic sie mezczyzna o przecietnej aparycji. Panowie natomiast marza o pieknej niewiascie bez wyjatku, a w szczegolnosci ci srednio atrakcyjni.

Gość gość
gość dziś chyba wy marzycie o przystojniaku, który zachwyca każdą kobietę na przejściu.

Gość gość
kobiety to koorfy i tyle

Gość gość
up