Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry notariusz Szczecin

Polecane posty

Gość Patrycja882

Dzięki Panu Kamilowi zostałam właścicielką mieszkania. Myślałam, że to nigdy nie dojdzie do skutku, a jednak. Sporządził on akt darowizny i zajął się wszystkim. Bardzo polecam wszystkim w Szczecinie! szczecin-kancelaria-notarialna.pl

Gość pawelniskonik

Współpracuję z notariuszem  www.notariuszszczecin.com.pl gdzie wszystkie potwierdzenia i podpisy notarialne załatwiam od ręki. 

Gość Darmowe ogłoszenia oyh.pl
Dnia 28.08.2015 o 00:45, Gość gość napisał:

Potrzebny jest mi naprawdę dobry notariusz w Szczecinie. Chodzi o akt poświadczenia dziedziczenia.

Ja polecam naprawdę znakomitą, rzetelną i do tego niesamowicie śliczną Panią Notariusz Joannę Krasocką, więcej na www.notariusz-szczecin.eu to kancelaria notarialna na europejskim poziomie.

Gość Gdom.pl nieruchomości
Dnia 28.08.2015 o 00:45, Gość gość napisał:

Potrzebny jest mi naprawdę dobry notariusz w Szczecinie. Chodzi o akt poświadczenia dziedziczenia.

Polecam sumienną, a do tego niepospolicie ładną panią Notariusz Joannę Krasocką, więcej na <a href="https://notariusz-szczecin.eu" title="notariusz szczecin, szczecin notaiusz, kancelaria notarialna"><strong>kancelaria notarialna w Szczecinie</strong></a>, bo to Pani notariusz, którą na pewno warto polecić.