Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry notariusz Szczecin

Polecane posty

Gość gość

Potrzebny jest mi naprawdę dobry notariusz w Szczecinie. Chodzi o akt poświadczenia dziedziczenia.

Gość gość
W jakim sensie dobry?

Gość gość
ja mogę polecić kancelarię notarialną pana Kamila Wilgockiego www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl/ . nie załatwiałam tam co prawda aktu poświadczenia dziedziczenia ale inną sprawę związaną ze spadkiem. zostało nam wszystko rzeczowo wyjaśnione i dodatkowo zwrócono uwagę na jeden szczegół który finalnie okazał się istotny.

Gość gość
prosze bardzo www.adwokat-weglowski.pl zawsze gdy mam wazna sprawe to odwiedzam tego adwokata i nigdy sie nei zawiodlem, polecam

Gość gość
ja kiedyś korzystałam z usług p. Grzybowskiej i jestem bardzo zadowolona. Ma kancelarię blisko dworca w Szczecinie. Chodziło również o akt poświadczenia dziedziczenia. Warto się wybrać, bo ten notariusz http://www.notariusz-grzybowska.pl/ ma spore doświadczenie i bardzo dobrze zna prawo spadkowe.

Gość gość
Moi znajomi bardzo chwala sobie Kazimierza Helinskiego ze Szczecina,uczciwy,rzetelny czlowiek,bardzo go zachwalali.

Gość gość
Ta ukryta reklama kancelari na forach jest żałosna. miał być notariusz Szczecin a jest notariusz ze Zgierza pod Łodzią i jakiś adwokat.

Gość gość
No właśnie co do notariusza ze Szczecina to dobra jest kancelaria pani Doroty Szuman-Krzych http://www.notariusz-prawobrzeze.pl/ Mieści się przy Struga. Korzystałam niedawno i jestem po prostu zadowolona. Wszystko tak jak powinno być, konkretnie, szybko, miło.

Gość gość
Ja korzystałem z usług kancelarii notarialnej www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl Jest to bardzo dobra kancelaria, która znajduje się w centrum Szczecina. Jest prowadzona przez profesjonalistę, który podchodzi z dużą dokładnością do każdej sprawy.

Gość gość
Mogę polecić kancelarię Przemysława Gucklera (http://notariusz-guckler.pl/), naprawdę bardzo dokładny i solidny notariusz, jego rzetelne i uczciwe podejście do klienta, możliwość negocjowania opłaty oraz wytłumaczenie wszelkich niejasności powodują, że z czystym sumieniem polecam. Umówił się z nami nawet w sobotę bez problemu

Gość gość
Korzystałam z kancelarii www.notariuszszczecin.com.pl gdzie wygodnie, szybko i w dobrej cenie zawsze udaje mi się załatwić niezbędne dokumenty.

Gość gość
Na bardzo rzetelną i fachową pomoc możecie liczyć u www.notariusz-grzybowska.pl. Poświęca dużo czasu i indywidualnie podchodzi do klienta. Obsługa sympatyczna i życzliwa.

Gość gość
Bardzo dobrym biurem notarialnym jest http://www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl/ kupowałem niedawno dwa mieszkania, jedno sprzedawałem, więc było trochę tych czynności notarialnych. Notariusz wszystko przygotował, sprawdził, bez problemu sprawa została załatwiona. Ceny są wszędzie bardzo podobobne, chodzi więc głownie o jakość usług.

Moim zdaniem kancelaria Pana Kamili Wilgockiego jest chyba najlepszą kancelarią z jakiej miałem okazję korzystać. Bardzo zależało mi na czasie i szybko się umówiłem i wszystko załatwiłem w czas.

Gość gość
Zdecydowanie najlepszym notariuszem jest P. Guckler, konkretny, rzeczowy i trzeba przyznać że bardzo skrupulatny co osobiście uważam za plus. Jeśli miałbym polecić to zdecydowanie tę kancelarię www.notariusz-guckler.pl

Gość gość
Jeżeli szukasz dobrego notariusza w Szczecinie to znajdziesz go tu www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl. Ja miałam okazje korzystać z ich usług podczas przepisywania na córkę mieszkania. Wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko.

Gość gość
Szczególnie polecam www.rejentszczecin.com. Niepadła jeszcze ta propozycja, wiec podałam linka do strony owego notariusza. :) Jak dla mnie jeden z najbardziej kompetentnych w szczecinie, można liczyć na pomoc z jego strony.

Gość gość
Ja miałem okazję korzystać z usług notariusza w Szczecinie www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl. W tej kancelarii został sporządzony akt notarialny kiedy kupiłem córce mieszkanie. Wszystko zostało załatwione na 5+ .

Gość gość
Polecam www.rejentszczecin.com . Kancelaria jest czynna od poniedziałku do piątku, w godzinach od 9:00 do 16:00, ale można z powodzeniem umówić się również w innym terminie niż w godzinach urzędowania kancelarii.

Gość gość
Czy ktoś może polecić notariusza w Krakowie?

Gość gość
Wczoraj miałem przyjemność podpisywać umowę kupna mieszkania dla córki i wszystkopowszło świetnie, dodatkowo uzyskałem kilka innych istotnych informacji tak troche jakby ekstra :) mam nadzieje, że wszystko dobrze poszlo mi z tym wstawianiem, bo obiecałem, że pochwalę! polecam z serca:

Gość KAMIL30W
Moja świętej pamięci już babcia chciała spisać testament, ale nie orientowała się kompletnie w jaki sposób, co, gdzie, jak... Poszukałem trochę w internecie i znalazłem stronę http://www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl/ . Wraz z babcią udałem się do Pana Kamila i został sporządzony testament... W obliczu takiej sytuacji chcę podziękować Panu Kamilowi za fachowość i rzetelność. Polecam serdecznie.

Gość milea

Dobra kancelaria notarialna, na której można polegać znajduje się przy ulicy Stoisława w Szczecinie. Tutaj macie link do kontaktu z nimi http://www.notariusz-grzybowska.pl/ Sama korzystałam z ich usług już kilka razy i zawsze spotykałam się tam z profesjonalną obsługą.

Gość milea

Dobra kancelaria notarialna, na której można polegać znajduje się przy ulicy Stoisława w Szczecinie. Tutaj macie link do kontaktu z nimi www.notariusz-grzybowska.pl Sama korzystałam z ich usług już kilka razy i zawsze spotykałam się tam z profesjonalną obsługą.