Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest najważniejsze u faceta

Polecane posty

Gość gość

Proszę ułożyć w kolejności od najważniejszej do najmniej ważnej cechy: wygląd, inteligencja, poczucie humoru, status materialny, status społeczny, sprawność seksualna, zaradność

Gość gość
1.wygląd, nie chodzi o to żeby był umięśniony i nie wiadomo jaki, chodzi o to zeby miał to coś i żeby mi się podobał, pociągał mnie. 2.inteligencja 3.poczucie humoru 4.zaradność 5.sprawność seks. status społeczny jest bez znaczenia.

Gość gość sisi
1-inteligencja 2-empatia 3-szacunek 4-wysoka kultura osobista 5-wiara 6-wykształcenie 7-zaradnosć. 8-wiernosć oraz szczerosć. 9-wygląd 10.pasje 11-musi lubic dzieci.

Gość gość sisi
1-inteligencja 2-empatia 3-szacunek 4-wysoka kultura osobista 5-wiara 6-wykształcenie 7-zaradnosć. 8-wiernosć oraz szczerosć. 9-wygląd 10.pasje 11-musi lubic dzieci. Nie może przeklinać pić...krasć.kłamać..i w kołko mowić o sexie.

Gość gość
Kasa Kasa Kasa Kasa

Gość gość
jak to musi?

Gość gość
Faceci muszą chciec, kobiety muszą mieć ?

Gość gość sisi
Proste ok.nic nikt nie musi ale jak ktoś nie lubi dzieci albo zwierząt to jest z.mety przegrany.Po tym jak ktoś traktuje tych najsłabszych i bezbronnych dzieci staruszków. oraz np.koty ..psy..po tym poznaje się ludzi.

Gość gość
on ... takim jakim jest

Gość gość
Sisi wiernosc ma 8 miejscu tu chyba zgupialias:)

Gość gość sisi
No wiem powinno być.na pierwszym..Ale to nie jest opis mnie.:-)..a od facetow wiernosci oczekiwać to jak od gęsi owsa.

1.musi nosić rurki i być szczupły 2.włosy (łysy i wydepilowany nie wchodzi w gre) 3.poczucie humoru 4.wierzący 5.nie może być gburem,chamem,prostakiem i maminsynkiem 6.tolerancyjny 7.zaradny 8.czuły, wrażliwy,opiekuńczy, będący wsparciem 9.mający swoje zdanie, nie zmieniający go pod wpływem otoczenia 10.postępowy

Gość gość sisi
I nie za wysoki.Bo bociany nie wyglądaj fajnie .His..łysy też może być ładny.@

(najważniejsze cechy, które nie zostały wymienione) ... inteligencja poczucie humoru zaradność sprawność seksualna wygląd status materialny status społeczny

Gość gość
A nieprawda !bo ja wymieniłam inteligencję..na pozostałe my kobiety nie patrzymy.To tylko wy faceci macie jakaś schizę na temat tej sprawnosci sexualnej i statusu materialnego.

Gość gość sisi
23.27moje.

Gość gość
1-głupota, kłamstwa 2-brak empatii, egoizm 3-wulgarność,poniżnie 4-niska kultura osobista 5-podejrliwość, brak zaufnia 6-wykształcenie 7-zaradnosć, cwaniatwo 8-wiernosć oraz szczerosć. 9-wygląd paszteta 10.pasje ważniejsze niż ja 11-musi lubic dzieci najchętniej pedofil

Gość gość
*8- zdrady i kłamstwa

Gość gość
a sama se nie potrafisz ułożyć?