Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy partner?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Pisze tu chyba pierwszy raz od paru lat ale spotkało mnie coś zaskakującego. Mam 36 lat, dziecko jestem po rozwodzie . Chciałabym się z kimś związać ale w mojej sytuacji to trudne żeby trafić na normalnego. Ale w końcu się udało. Facet prawie ideał, 39 lat, wykształcony, samodzielny, tez po rozwodzie ale była z dzieckiem mieszkają w USA. I co on mi zaproponował? Powiedział ze on chce związku? , wierności, wspólnego spędzania czasu, świąt, urlopów ale nie chce razem mieszkać ani brać ślubu. Dokładnie użył określenia " tak jak na studiach". Co o tym myśleć.?

Gość gość
to po prostu egoista

Gość gość
Czyli *****nko za darmo a obowiązków żadnych.

Gość gość
moze dziecko mu przeszkadza?

Gość gość
Stwierdził że on lubi mieszkać sam, mieć poukładane tak jak on lubi, ciszę i spokój. Ze mogę wpadać kiedy chce ale na stałe się nie wprowadzać.

Gość gość
daje ci do zrozumienia ze woli swoje poukładane zycie a ty jesteś tylko potrzebna od czasu do czasu nie liczy się z twoimi uczuciami i potrzebami

Gość gość
no ok,ale to by chcial obcego dzieciaka na glowie?:Otez bym sie nie zgodzila na faceta z dzieckiem pod jednym dachem.wez zrozum troche kobieto.moze tez nie chcce obcego dziecka utrzymywac,bo wczesniej czy pozniej sie wszystko do tego sprowadza.

Gość gość
I tak powinno wyglądać małżeństwo.