Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy tzw motylek jest już za duży i należy go obciąć?

Polecane posty

Gość gość

według was ile cm może "zwisać" aby to jeszcze w miare estetycznie wygladało?

Gość gość
Skrzydełka motylka (wargi wewnętrzne) nie powinny mieć więcej niż 4 centymetry mierząc od podstawy (miejsce gdzie wchodzą w ciało).

Gość gość
ale gdy kobiete jest podnieca czy tak normalnie? bo gdy jestem podniecona (mokra) to wargi są większe i więcej zwisa

Gość gość
nie pytaj tutaj bo cię zgnoją. Dotąd są ok dopóki ci nie przeszkadzają i nie masz dyskomfortu. Niektórzy faceci lubią motylki. Głowa do góry

Gość gość
To normalne że są większe gdy jesteś podniecona. Masz dobrze rozwinięte żyły i dobre ukrwienie. Zmierz je i napisz jaką mają długość normalnie.

Gość gość
tak normalnie to zwisają tak ok 1.5cm nigdy mi nie przeszkadzały, nie czuje dyskomfortu gdy chodzę, biegam ćwiczy czy tez siedzę itp

Gość gość
długość jest ok, nie myśl o tym skoro nie przeszkadza w chodzeniu czy seksie. Tak jak pisałem niektórym facetom podoba się taki motylek, mnie też. Taka twoja uroda. Skoro martwisz się długością, to tak myślę abyś ty czy partner nie ciągali tych miejsc aby dodatkowo nie wyciągnęło się. Ile masz lat?

Gość gość
mam 20 lat, kocham się z chłopakiem już rok i chyba 2/3 razy był problem bo weszły do środka na początku gdy wkładał i to trochę bolało ale tak to jest dobrze

Gość gość
Z twoim motylkiem wszystko w porządku. Skoro normalnie skrzydełka mają 1,5 cm, to w stanie podniecenia będzie nie więcej jak 2,5 cm. Czyli w normie. Twój chłopak musi zwyczajnie nabrać doświadczenia w zakresie wkładania penisa, tak żeby nie urażać skrzydełek. Są bardzo delikatne i wrażliwe.

Gość gość
w trakcie podniecenia to nawet zwisają 3.5cm :/

Gość gość
daj fotę lepiej bo pisanie nic nie da

Gość gość
Więc i tak mieszczą się w limicie 4 centymetrów. Są normalne i jesteś śliczna :)

Gość gość
kiedy nos jest za duży i należy go obciąć?

Gość gość
tak jak pisałem nie ma powodu do zmartwienia, chłopak musi uważać wsuwając penisa i tyle, możesz nawet delikatnie mu o tym przypomnieć. Co on mówi o motylku? Czy jemu się podoba? Uważaj też podczas golenia.

Gość gość
podczas golenia nie mam żadnych problemów, łatwo mi to idzie. chłopak mówi że mu się podoba, no ale czy mówi prawde to już nie wiem :P lubi mi robić minetke i dobiera się do niej więc raczej mówi prawde :)

Gość gość
Mi się bardzo podoba taki motylek i im większy tym bardziej mnie to kręci.

Gość gość
Gość z 11:03 Nie ty pisałeś, tylko ja pisałem. I zgadzam się że motylki są ładne. Ostatnio uratowałem kilka motyli które obijały się o szybę okna na klatce schodowej lub utknęły w piwnicy pod blokiem. Uratował też wiele motyli którym ich właścicielki chciały niepotrzebnie podciąć skrzydełka :)

Gość gość
Motyle są piękne. Jeżeli nie potrafisz zaakceptować motyla, tzn. że nie akceptujesz całej kobiety.

Gość gość
twój motylek jest jakby powiedzieć w normie. Jeśli chłopak mówi, że mu się podoba to na pewno tak jest. Na niektórych facetów to działa jako dodatkowy bodziec wzrokowy no i podczas minetki. Także niema się co przejmować. Niektóre kobiety mają dużo większe wargi i wtedy jest problem np w stroju kąpielowym gdzie widać w kroku. Cieszcie się sobą.