Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przed ślubem...

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Powiedzcie czy to normalne, za tydzień biorę ślub. Nasz związek nie zawsze był idealny, mój przyszły mąż dopuścił się w tamtym roku zdrady. Jakoś przeżyłam, wybaczyłam. Oczywiście teraz nie robię mu jakichś wyrzutów. Ale mam problem. Akurat na ten tydzień przed ślubem w snach wróciły do mnie te okropne wspomnienia. Te rozmowy, łzy, tą dziewuchę, śni mi się, że on nadal się z nią spotyka a raz, że odwołał slub by być z nia. Dziś znowu. I tak już dłuższy czas. Może to jakiś znak czy ja robię źle? JAk to powstrzymać, bo już mnie to trochę męczy... Sama nie wiem, chyba już świruję przed tym weselem. A gdy ciągle powraca mysl o tej klientce, mam ochote ja odszukac i udusic wlasnymi rekami. Nie szukam żadnych rad, tak tylko chcialam wam sie wyżalić bo w sumie nie mam komu o tym powiedzieć. Życzę miłego dnia

Gość gość
to tylko stres głowa do góry miłego dnia

biorąc ślub ze zdradzaczem chyba liczysz się z tym, że zrobi to po raz kolejny? d**ek zawsze pozostanie dupkiem, ślub go cudownie nie odmieni.

Gość gość
dzieki... oby nie zdradzil juz nigdy

Gość gość
hehehe facet cię zdradził, ta bierze z nim ślub... kobiety to totalne idiotki! Za rok lub dwa, założysz kolejny temat, tym razem że mąż cię zdradza, albo że źle ci w małżeństwie :P Proponuję jak najszybciej zajść w ciążę, przecież dziecko łączy ludzi :P