Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To forum i internet nijak się ma do rzeczywistości

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio wyszłam do prawdziwego świata z internetu.. Nie było mnie tu, nie wchodzilam na glupie strony np. plotkarskie.. I nawet nie wiecie jaki świat jest piękny! Nikt nie zwraca uwagi na makijaż, nikogo nie obchodzi czy miałeś/masz chłopaka/dziewczyne, nikogo nie obchodzi czy powtarzałes rok na studiach czy w ogóle nie studiujesz, nikt nie dba o marki, nikt nie dba o wszystkie te rzeczy. I teraz wróciłam, weszłam tutaj i weszłam na pudelka i wszystko wydaje się być takie puste, próżne, głupie! Naprawdę. Chcialam wam to napisać. Ja tu jestem ostatni raz i chciałam wam powiedzieć, żebyście nie tracili czasu na te głupoty!

Gość gość
zgadzam sie z tobą :) ja spędzilam w domu prawie 2 lata, depresja, fobia spoleczna po śmierci mamy, zaczelam zyc e-życiem, prawie w ogole nie wychodzilam z domu, internet i fora zjechały mi mózg :O wiekszosc tematow w necie to patologia, dno, sami nieudacznicy, ludzie zaburzeni, mitomani

Gość gość
Prawda :)

Gość gość
trzeba podbijac ten wątek by jak najwięcej ludzi przeczytało słowa prawdy :D

Gość prawictwo pospolite 193
slowa prawdy są takie ze to forum ma serce , a rzeczywistośc jest faszywa.. Tutaj każdy opowiada to co mu w głowie siedzi , w realu kazdy jest tylko cieniem , chodzącą mumią..

Gość gość
są wredni ludzie w realu, ale tutaj jest ich nadmiar i nadprezentacja, jakby wszystkie złośliwe, wredne, oceniające, za przeproszeniem gnidy się tu zleciały....słychać tu czasem głos normalności ale jest zakrzyczany przez te karaluchy podajace sie za ludzi, na dłuższa metę to jest toksyczne miejsce, ludzie beznadziejni chcą zarazić swoja beznadziejnością innych :)

Gość gość
Kafe i ogolnie fora to zbiorowiska nołlajfów, nieudacznikow, psycholi, w realu tez tacy są tylko jest ich mniejszosc. Ja jestem zszokowana postawą ludzi, widze ze Polacy sie zmieniają, ze wcale nie jestesmy takim złym narodem, ciagle spotykam życzliwych milych ludzi, wczoraj byłam w piekarni, przyszedl bezdomny kupil sobie za 2 zł chleb i bulke, jakas kobieta widac ze zamożna zapytala czy jest głodny, czy czegos potrzebuje i kupila mu 4 duze chleby, calą reklamówke bułek, wędline, zółty ser, fajny jest taki widok, facet nie byl pijany, nie smierdzial po prostu widac ze zyje na ulicy, zarosniety, w starychc ciuchach, dziekowal jej ze 20 razy