Gość gość Napisano Sierpień 28, 2015 hej kto moze polecic jakis dobry skuteczny środek do prania dywanu, dywan jest spory poplamiony i dosc zapuszczony-taki byl jak wynajelismy mieszkanie.Tak się zastanawiam czy dam rade go wyprac sama czy lepiej zapłacić firmie pioracej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2015 Sama to najwyżej wetrzesz brud głębiej w dywan. Lepiej wyprać dywan w pralni. Bardzo podoba mi się pranie na wskroś. Efekty powalające. Jednak jak chcesz wyprać w domu to porządnie go wypierz w zwykłym proszku do prania. A całą pianę wciągnij odkurzaczem wodnym. Efekt porównywalny do prania w pralni ale trzeba mieć odpowiedni sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2015 Jak mocno zapuszczony to poszukaj pralni. szkoda twojej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2015 Wymieszaj sode taką spożywcza z octem i wodą ja zawsze na oko wszystkiego daje i powinno wszystko zejść tylko z octem nie przesadz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2015 Samodzielnie nie polecam, okazało się, że nie wychodzi mi to za dobrze, ale dopiero wtedy jak zobaczyłem ile brudu wychodzi z mojej wykładziny przy pomocy specjalnego sprzętu i środków piorących :D Samemu można oczywiście, ale skutek może być trochę inny - tzn nie mówie, że zrobisz to źle, ale mniej skutecznie i dokładnie ;) Dlatego na własnym przypadku zawsze polecam tę firmę http://clean-look.pl/uslugi/pranie-wykladzin/ Najlepsze jest to, że dopiero niedawno się dowiedziałem, że jeśli zbyt często myjesz dywan albo wykładzine to możesz ją popsuć.. masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2015 lepiej sama tego nie rób bo jeszcze większych plam narobisz. U mnie z plamami na wykładzinie poradziła sobie doskonale firma www.dobryserwis.waw.pl i koszt tego nie był wysoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2018 Jakiś czas temu usuwałam dość trudną bo tłustą plamę z dywanu i zastosowałam się kropka w kropkę to porad ze strony 7kd.pl/smartblog/131_usuwanie-plam-z-dywanu.html. Podziałało Fajny praktyczny i przydatny poradnik, tłumaczą w jasny i logiczny sposób ja wywabić plamę nie niszcząc jednocześnie samego runa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKatowice 0 Napisano Czerwiec 21, 2022 Polecam ten sklep 7kd.pl/smartblog/130_jak-prawidlowo-dbac-o-dywan.html . Oni zawsze we wszystkim pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach