Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszli do mnie rodzice dziewczyny mojego syna, jestem wściekła

Polecane posty

Gość gość

Przyszli i oznajmili mi, że ich 17-letnia córka jest w ciąży i chcą, by nasza rodzina wzięła połowę odpowiedzialności. Wyrzuciłam ich i powiedziałam, że mogli lepiej sobie córki pilnować!

Gość gość
A Ty syna

Gość gość
A co Twoj synalek do jej ciazy sie nie przyczynil?? ALE jestes p*****lnieta matka!!! Trzeba bylo go uczyc co i jak o antykoncepcji.

Gość gość
eh, pożałujesz jeszcze swojego zachowania :(

Gość gość
mam nadzieję, że to prowo. synuś zrobił, niech synuś się poczuje.

Gość gość
Mądrze ktoś napisał że będziesz żałować. A poza tym tak się rozwiązuje problemy? Awanturą ? Ten maleńki człowiek ,mógłby być twoim największym szczęściem a tak być może nawet nie będziesz miała okazji tego poczuć. Aha i jak najbardziej twój synalek ma obowiązek przynajmniej ( tak przynajmniej jak nie wiecej bo kobieta w ciąży nie zawsze może pracować ) w połowie zakupić to co jest najpotrzebniejsze. Swoją drogą to nie są aż tak wielkie koszty.

Gość gość
Nie karmić trolla.

Gość gość
Autorka jest p******a

Gość gość
Akurat mąż już postanowił, że wyślemy syna za granicę. Sami też mamy zamiar wyjechać.W tej sytuacji, im szybciej tym lepiej.

Gość gość
Dokładnie. Sama sobie dziewczyna dziecka nie zrobiła prawda? Więc co ją obwiniasz o to? Sama jesteś matką, sama urodziłaś więc trochę zrozumienia tym bardziej, że pewnie oboje są bardzo młodzi i potrzebują wsparcia. I mam nadzieje ze to prowo jest

Gość gość
Niech się taka dopiero teściowa trafi... To dopiero przebój jest. Każda inna to świętość przy niej. Żal dziewczyny.

Gość gość
Akurat mąż już postanowił, że wyślemy syna za granicę. X No to młoda będzie dostawać na dziecko alimenty w € /£ :)

Gość gość
hahah no właśnie , tyle hajsu;)

Gość gość
Ale marne PROWO :o

Gość gość
Od wtorku gimbaza idzie do szkoły więc w dzień bedzie spokojniej.

Gość gość
Dokładnie :-)

sory, ale laska ma największy wpływ na swoje ciało i na to, czy zajdzie ja wiem, że facetów na dziecko się łapie, albo czasem nastolatki mają jakies durne wyobrażenia o tym jak fajnie mieć dziecko w tym wieku i robia to specjalnie to że facet nie uważa to swoją drogą, ale jednak nawet jeśli uważa, to może się przejechać....

Gość gość
SKOŃCZCIE TO PROWO JEST.

Gość gość
Jak dorosła kobieta może być taka nieopowiedzialna? Twój syn zrobił dziecko to niech ponosi wszelkie koszty i odpowiedzialnosc, Jak nie dziewczynie pozostaje sąd. Z doswiadczenia wiem, ze lepiej dogadac sie dobrowolnie, a odpowiedzialnsci i kosztow nie unikniecie!

Gość gość
wychowala dziecioroba klacz jedna i jeszcze sie na forum zali. frajerstwo na maksa

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
Klasą to ty się nie popisałaś kulturalni ludzie powinni usiąść na spokojnie choć to trudne bo emocję duże i porozmawiać razem spróbować rozwiązać ten problem. Ucz swoje dziecko ponosić odpowiedzialność za rok 18 ...;a tak pozatym to nowe życie to nie koniec świata kwestia współpracy.,ale jeżeli ty tak podchodzisz do tematu to będziecie się po sądach włóczyć,kłócić obarczać winną a fakty mówią same za siebie będzie dziecko wnuczek wnuczka nic ci nie da ucieczka alimenty i tak będziecie płacić! Zacznij racjonalnie myśleć i rozsądnie się zachowywać