Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

czy to naturalne, że wyjechał dzień wcześniej?

Polecane posty

Mój mąż miał wyjechać na weekend na imprezę związaną ze swoim hobby (nie pytał mnie o zdanie, poinformował mnie o tym). najpierw myślałam, że to sobota-niedziela. potem napomknął, że może pojedzie w piątek. w środę wieczorem ogolił się dokładnie (co robi bardzo rzadko), w czwartek wyjechał do pracy bardzo rano (co robi równie rzadko). wieczorem w czwartek, około 21 dzwonię do niego i pytam, co porabia. a on na to, że dojechał na miejsce tej imprezy. mówię mu, że nic mi o tym nie wspominał, że dzisiaj będzie jechał. a on stwierdził, że sam nie wiedział, czy będzie miał taką możliwość, ale miał i z prazy było mu tam bliżej niż do domu, więc to naturalne, że tam pojechał. dla mnie to nie jest naturalne. a co Wy o tym sądzicie?

Gość gość
sądzimy, żebyś wreszcie zmieniła forum bo przynudzasz i te twoje prowokacje nie maja JAJ, tępa cipo :P

nie było mnie tu dosyć długo, ale widzę, że trolle się rozmnożyły przez ten czas. został ktoś jeszcze oprócz nich?

Gość gość
tak sobie wmawiaj, tępa dzido. byłaś tu i pisałaś te swoje durne tematy ale jako pomarańcza, tłusta krowo! mam dość tego forum dzięki takim kretynkom jak ty :P

Gość gość
niestety twoj maz cos kreci upewnij sie czy faktycznie tam jest zadzwon do hotelu, sprawdz rezerwacje albo najlepiej jedz tam i sie przekonaj przykro mi to stwierdzac, ale jak dla mnie wyglada, ze ma kochanke :/ moze sie myle, ale to wszystko wyglada bardzo podejrzanie od poczatku nie byl z toba szczery, co do wyjazdu, nie uzgadnia nic z toba, a informuje po fakcie, na dodatek po twoich interwencjach, co to ma byc? no i ta nagla zmiana w wygladzie i zachowaniu? mi dawaloby to do myslenia i to bardzo...

Gość gość
do tego, sama sobie odpisuje, żenada :P

No mi niestety też dało do myślenia. napisałam mu wczoraj SMSa, czy zna chociaż jedną parę, w której to byłoby naturalne. On mi napisał, że jest pewien, że w normalnym związku nie jest problemem czy ktoś się pojawi wieczorem dzień wcześniej czy następnego dnia. rezerwacji nie sprawdzę, bo nie nocuje w hotelu. nie pojadę tam też, bo to daleko, a ja jestem w domu z małym dzieckiem.

Gość gość
i jak się rozwinęła sytuacja? ;)

Gość gość
łup