Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlę Powiedzcie mi bo ja już nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Moj maluszek skończyl wczoaj 5 miesiecy. Od paru dni chce siedzieć. Tzn. Na poczatku łapał dłonie i sam sie podciagał, obecnie siedzi podparty w takiej poduszce specjalnej bo inaczejnie chce... jesli pod głowe kłade mu poduszeczke to sie podnosi. Kończy sie oczywiście tym ze przewraca się na wszystkie strony bo samodzielnie nie potrafi jeszcze sztywno siedzieć. Ale jeśli lezy to ciągle płacze, podnosi główke, chce siedziec bo inaczej płacze. Słyszałam różne opinie typu "jest za wczesnie bedzie miał krzywy kregosłup" lub "skoro chce siedziec to jego pora". powiedzcie mi czy mieliście tak samo? Może ktoś wie czy nie za wczesnie?

Gość gość
U niektórych dzieci tak jest, moja mała zaczęłasiadać jak miała 7 miesięcy, więc nie wiem..

Gość gość
Moja siostra jak miala 5 mies to siadala sama

Gość gość
Naprawdę? uff uspokoiłaś mnie ;) bo przważnie "zakazuja" mi sadzania jej... ze niby "powyginana " bedzie.

Gość gość
Sadzaj w bujaczku

Gość gość
Mój synuś nie ma jeszcze 8 miesięcy a już raczkuje i od niedawna sam stoi, każde dziecko jest inne....też siedział bardzo szybko; dziecka nie zmusisz, aby nie siedział czy też nie wstawał czy cokolwiek, przychodzi dla niego odpowiednia pora i robi to co ma...uszy do góry i nie martw się :)