Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jak ktoś się śni codziennie?

Polecane posty

Gość gość
Nie, zero.

Gość gość
Ty tez sie snisz mi.

Gość gość
A dlaczego się rozstaliscie i czemu juz tam nie pracujesz?

Gość gość
Ja się lubię śnić

Gość gość
Tak szczerze to nie mogę przestać kochać, może stąd te myśli. Jak mi minie to się skończy.

Gość gość
Marcin to Ty?

Gość gość
Nie mam na imię Marcin..

Gość gość
Dawno to było?

Gość gość
Około pół roku.

Gość gość
moze z nia pogadaj

Gość gość
Ja tesknie mysle codziennie i jakos mi sie przysnic nie chce. Moja babcia mowila ze jak facet nam sie sni to oznacza ze nic z tego nie wyjdzie.....

Gość gilgotek3
To zależy , bo moja eks miłość( ta pierwsza ) śniła mi się jak się ożeniła wraz z żoną, a ta laska chciała mi oczy wydłubać, rzucała się na mnie, atakowała mnie, a on mnie bronił przed nią, zastawiał swym ciałem, by mnie nie skrzywdziła, upominał ją i tak trwał przez miesiąc-dwa od jego ożenku. Przed jego ślubem- śnił mi się wiele razy. Raz pamiętam, że śniło mi się jak przekopywał posesję, chciał przeciąć olbrzymi korzeń, był taki zrozpaczony. Spytałam co robi, a ten mi że musi przeciąć tą wieź między nami., miał dość. Po swoim ślubie śnił mi się może ze 2 lata, zawsze wtedy, gdy miałam problemy, tak jakby mnie ostrzegał, bym na siebie uważała. W między czasie ja się zakochałam w kimś innym. A potem on przestał mi się śnić. SNy dla mnie są wyrazem naszych pragnień, ale też próbą jakiegoś kontaktu. Raz śniła mi się bliska osoba, z którą od kilku lat nie rozmawiałam, bo padło za wiele złych słów, powiedzianych za szybko, bez zastanowienia i w złości a duma nie pozwalała na podjęcie rozmów. Wiedziałam, że ta osoba też cierpi, też żałuję tej sytuacji. Dowiedziałam się że ta osoba jest w szpitalu, cierpi i to był ten moment żeby się z nią pojednać.

Gość gość
Dzisiaj mi się dziwnie śniła.. Najpierw widziałem ją z oddali, ona mnie jakby wypatrywała, ale udawała, że nie widzi. Zdecydowałem się podejść do niej, stanęła na wprost mnie, a ja trzymałem dystans. Wypowiedziała do mnie słowo po angielsku 'fun' potem się serdecznie uśmiechnęła i zapytała czy już lepiej u mnie, odpowiedziałem, że trochę lepiej i podszedłem bliżej i znowu wypowiedziała to słowo po ang. I sen się skończył..

Gość gość
Ooooop :)

Gość gość
mnms I jak się skończyło, napisałeś w końcu do niej?

Gość gość
Byliscie razem autorze?

Gość gość
Mysle ze sny sa odwrotnoscia rzeczywistości i to wiele razy sie u mnie sprawdzalo.Z tego co piszesz moze byc tak ze chcialaby pogadac.Ona zakonczyla te znajomosc tak jak mowisz ale czasem warto schowac dume do kieszeni.Ona jest kobieta wiec ona nie zrobi pierwszego kroku.Musisz ty sprobowac jakos nawiazac ten kontakt znowu.Mysle ze ona chce byc z toba w kontakcie.Niestety nie piszesz nic na temat jak wygladala wasza relacja to nie moge czegos wiecej napisac na ten temat chybaze podasz wiecej szczegółów.Ale poki co jestem pewny ze chce abys sie z nia jakos skontaktowal...

Gość gość
Na Twoim miejscu napisałabym do tarocistki aby rozwiać swoje wątpliwosci. Polecam Ci moją Sofii. Korzystam z jej usług systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Udziela mądrych rad rozświetlając sytuację. Podaje Ci na nia namiary. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
i co napisales do niej ?

Gość gość
Ostatnio mi się nie śni, mam spokój, pomimo, że myślę tak samo często jak do tej pory..

Gość mnms
Ja nie odezwałem sie do niej. Ba, kiedy 3 lata byla sama i ja byłem sam spotykałem ją cały czas. Raz w Ikei na krańcu miasta z rodzicami, w hipermarkecie za miastem (akurat w tym momencie poczułem, że brakuje mi jej), w kawiarni z koleżankami, w kolejce miejskiej, na deptaku - choć mieszkamy od siebie jakieś 40 km, w dwóch miastach trójmiasta i mamy mało wspólnych znajomych Kiedy zaczęła mieć chłopaka, spotkałem ją dwa razy z nim. Kiedy mnie zauważała, umykała gdzieś, zanim podszedłem i poznałem jej obecnego chłopaka, jakby nie chciała, żebyśmy poznali się. No i oczywiście sni mi się czasem. Raz, że była gdzieś w lesie ze znajomymi i ja tylko przyglądałem się Raz jak za parawanem na łóżku seksiła się ze swoim obecnym W każdym śnie nie mogę do niej podejść, zbliżyć się do niej - jakaś bariera powstaje niewidzialna

Gość gość
Jeśli ktoś śni się codziennie to znaczy, że nie pies ani kura.

Gość gość
Mamy 21-wszy wiek a tu takie pierdoły niektórzy piszą?! Nic nie znaczy że sen się powtarza. Naukowo stwierdzono że mózg podczas snu zwyczajnie przeskakuje z różnych doznanych sytuacji bez żadnego celu a tylko idioci doszukują się nadprzyrodzonych cudów. Ludzie są jednak głupi.

Gość gość
Świat nadprzyrodzony istnieje czy to ci się podoba czy nie madralo