Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z brzuchem

Zna się tu ktoś na odchudzaniu i ogólnie na ciele?

Polecane posty

Gość facet z brzuchem

pomoże mi ktoś jak ma zrzucić brzuch ale tylko brzuch? no i boki w sumie też. Mam 35 lat, 170 wzrostu, ważę 78kg moje wymiary: biceps w spoczynku 29cm nadgarstek 17cm łydka 37cm udo 58cm klatka 100cm pas pod samym brzuchem 95cm brzuch 104cm!! wszystko mam w normie albo za chude a brzuch mam okropny jak go się pozbyć?

Gość gość
ruszaj się przede wszystkim, sport to zdrowie no i dietka, odrzuć słodkie napoje gazowane, tłuste potrawy, zwiększ ilość owoców i warzyw

Gość facet z brzuchem
napojów gazowanych nie piję w ogóle, herbatę słodzę jedną łyżeczkę ale często jem smażone jak nie kotlety to drób ale też smażony. A jak zacznę uprawiać jakieś biegi to nogi mi nie schudną? W zasadzie tylko brzuch chciałbym zrzucić, ręce i nogi chcę aby zostały bez zmian.

wejdź sobie na forum kfd x ale często jem smażone jak nie kotlety to drób ale też smażony. x to na początek jedz to z warzywami, surówkami itd. a nie z ziemniakami czy ryżem x nie schudniesz w sensie tłuszczu tylko tam gdzie chcesz, to tak nie działa, natomiast to zależy od ćwiczeń, no ale na tym się nie znam. muskulatura męska i kobieca się różni, więc poczytaj sobie na forum dla mężczyzn też:)

Gość gość
ok dzięki, chyba jednak poszukam pomocy na innym forum, szkoda tylko, że nie schudnę tylko tam gdzie chcę, przytyłem ta w ciągu roku bo siedziałem dużo przy kompie i nic mi nie utyło tylko sam tulów, miałem nadzieję, że można zrzucić też tylko z tułowia, jak ja będę wyglądał ja mi jeszcze wszystko schudnie:( ramiona będę miał jak anorektyczka:(