Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle pierwsze zupy gdzie kupujecie warzywa? please..

Polecane posty

Gość gość

Pediatra polecila nam karmienie dziecka sloiczkami bo jak twierdzi warzywa sa "pewne". I tu mnie wrylo. Mialam i nadal mam mocne postanowienie gotowania dziecku zupek, zamiast korzystania z gotowych sloiczkow. Powiedzcie prosze gdzie kupujecie warzywa dla takiego malucha. Dziadkowie mieszkaja daleko, nie mam "zaprzyjaznionego rolnika", myslalam o sklepach typu eko ale zastanaiwm sie czy to nie sciema....

Gość gość
na bazarze/targu

Gość gość
na targach i bazarach są takie same warzywa jak w markecie, bo dostawcami są ci sami rolnicy "zaprzyjaźniony rolnik" najczesciej ma osobne grządki na handel a osobne na swoje potrzeby i też nie masz gwarancji zaraz mnie zjedziecie ale lekarka miała rację-najbezpieczniejsze są słoiki, nawet jakby się dziecku coś stało to pozwiesz firmę, a gotując sama kogo???

Gość gość
obawiam sie, ze na bazarze niekoniecznie znajde pewne warzywa, sporo moze byc opryskiwanych itp

Gość gość
Miec wlasna dzialke i hodować!!! Ja tak mam i dziecko ma wszystko świeże i sprawdzone.. :)

Gość gość
nie kazdy moze miec swoja dzialke:O

Gość gość
Dlaczego? Nie można kupić działki małej poza miastem? Albo wynajmować... Nie musisz miec domu z ogrodkiem by miec warzywniak ;D

Gość gość
ja akurat mam dom z ogrodkiem ale warzyw jeszcze nie mam... na przyszly rok pomysle na pewno co myslicie o eko sklepach???

Gość gość
Dlatego moja droga, że działką trzeba się zajmować, a nie każdy ma czas by jeździć z centrum dużego miasta na działke poza miastem. Jak ktoś jest w domu po pracy o 17-18 to kiedy ma jeszcze zajmować się działką?

Gość gość
Czas sie znajdzie :) Zawsze. Zwlaszcza w weekendy, a nie trzeba tam siedziec 6 h dziennie. wystarczy 1h. Ale ok, nie masz mozliwosci - kupuj sloiczki :)

Gość gość
W sklepie albo na targu, gdzie mi wygodniej. Maski tlenowej tez jej nie kupuję na spacerki. Piorę juz w zwykłym proszku, nie wyparzam butelek (od kiedy skończyła pół roku).