Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszenie gosci o wybranie zestawu obiadowego

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myslicie? Firma cateringowa proponuje kilka zestawow obiadowych, mianowicie zestaw z lososia, kurczaka, i steak'a. Na zaproszeniu mozna poprosic gosci o wybranie zestawu.

Gość gość
Na zaproszeniu? nieee, nie bardzo to wygląda. To się załatwia w trakcie przyjęcia po prostu. Ostatnio byłam na sporym weselu i obsługa podchodziła i pytała o wybór.

Gość gość
To jest niemozliwe, poniewaz w ten sposob nie wiadomo ile czego zamowic od firmy cateringowej. Skad wiadomo ile zestawow pojdzie wiecej. Nie jestem milionerka aby wszystkiego zamawiac potrojnie.

Gość gość
* jakich zestawow pojdzie wiecej

Gość gość
Catering na weselu? Ja, szczerze mówiąc, nie obraziłabym się, ale nie wyobrażam sobie babć i ciotek dzwoniących z informacją "tak, będziemy na weselu, Kasi nie będzie więc troje, Henio i dzieci zjedzą kurczaka a ja chyba łososia...". Dziwaczne i ciut nie na miejscu...

Gość gość
Duzo starszych osob nie bedzie, poniewaz zaproszone sa tylko osoby z ktorymi mamy staly kontakt, a oby dwoje niestety nie mamy duzych rodzin. Wiec glownie osoby w wieku 30-40 lat. Dzieci tez nie sa proszone.