Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dlugo wasze dziecko...

Polecane posty

Gość gość

...Jadlo w porze sniadania i kolacji samo mleko badz mleko z kaszka? Moje ma juz 21 m-cy i zastanawia mnie czy to nie za dlugo?

Gość gość
Wypowie sie ktos?

Gość gość
Jak poszłam do pracy, dziecko miało 7 miesięcy to zaczęło jeść kasze na wodzie, ok. 10-11 na zmianę z kanapkami, później sporadycznie zupę mleczną.

Gość gość
Moja ma 14 miesięcy je kaszke na śniadanie i kolacje. Mając 12 miesięcy odrzuciła mleko i dlatego poranne mleczko zastąpiłam kaszka i mam zamiar narazie ciągnąć ten schemat karmienia

Gość gość
Mój ma 2lata(alergik) dalej pije nutramigen z rana a ze jeść nie lubi to pierwszy posiłek (zupa) najczęściej je kolo 13.

Gość gość
Moja ma 18 mies i rano zaraz po przebudzeniu i wieczorem przed pójściem spać pije butle mm. Sama wola mleko wiec jej podaje i będę podawać dopóki będzie chciała. Ogólnie w ciągu dnia ładnie zjada posiłki, lubi praktycznie wszystko. Syn odstawil mleko rano i wieczorem kiedy skończył 3 lata. Pił z butli. Teraz ma 6 lat, zeby proste i zdrowe wiec nie obchodzi mnie krytyka z tej strony bo nie widzę żadnych wad :-)

Gość gość
To ja z 22:32 dodam jeszcze, że dzieci oczywiście po ukończeniu roku jedzą przetwory z mleka krowiego czy zupy mleczne, mm tylko rano i wieczorem.

Gość gość
U nas bardzo szybko dziecko odrzucilo mleko na sniadanie. Chyba nawet nie miala skonczonego roku. Kaszek nie jadla prawie wcale. Mleko na kolacje dostawala do 14msc. Od tego czasu je tylko i wylacznie normalne jedzenie. Kakao i mleczne przetwory je miedzy glownymi posilkami.