Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój wiersz który zajął drugie miejsce w konkursie im. Ferdynanda Małolepszego

Polecane posty

Gość gość

Deszczu wcale ni' ma Bedzie sroga zima Słońce mocno grzeje Żar się z nieba leje Żul pod sklepem leje Kogut rankiem pieje Wale sobie konia Ja się chyba zleje Pytong jak u słonia

Gość gość
Cudowny.A kto zajął pierwsze miejsce?

Gość gość
Czesław Głąb zdobył główną nagrodę za wiersz pt. "2 i pół litra uryny"

Gość gość
Apokaliptyczny odór atakuje me nozdrza Wlewa się przez uszy wprost do tkanki mózgowej Drażni ją swym jęzorem obrzydliwym W moje oczy niemożebna piekota Wwierca się jak młot pneumatyczny w masło

Gość gość
Apokaliptyczny odór atakuje me nozdrza Wlewa się przez uszy wprost do tkanki mózgowej Drażni ją swym jęzorem obrzydliwym W moje oczy niemożebna piekota Wwierca się jak młot pneumatyczny w masło

Gość gość
Ooooo wyjebundo skończ pirdolić smuty Spój w okno i rozglądnij się, to nie zwykłe druty Czarne kutasy sterczą w twojej dźwierzy Największy z nich 52 cm mierzy Zwą go pręgaty bo zaliczał dupę każdej szmaty Jajami swoimi rozdupcał głowy Na wojnę z Twoją dupą jest już gotowy Pestka to mało, jego jajo kokosa niegdyś pomniało Oba jaja na wojnie kulami muskane Sam wylizywał na nich każdą ranę Taki to był pręgaty co miał o 52 cm większego od Twojego taty Nadszedł dzień ze przyszło walić mu konia Torba jego była jak u słonia Jak strzelał to dużo i celnie Tak że na biało pomalował domy w całym Mielnie Sprawy karne miał liczne Po bez pradronu zlewał się piczkę.