Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie sposoby na poderwanie kobiety Nie mialem zadnej

Polecane posty

Gość gość

Nie moge pzresatc o tym myslec. Mam juz ponad 30 lat i nie mialem zadnej. Jestem az tak niesmialy - nie potarfie podejsc do dziewczyny na ulicy. A nawet jesli juz kogos znam - nie zaproponuje jej czegos wiecej zeby dac znac ze mi sie podoba.

Gość gość
:-( ------>???

Gość gość
A co chcesz wiedziec?

Gość gość
pracuje jako kelner - ale mam maly kontakt z ludzmi ( kelner teoretycznie powinien byc smialy ) , mam 35 lat, wygladam przecietnie, 179 wzrostu, niebieskie oczy ktore niektorym sie podobaja; oczywiscie jestem spokojny, niesmialy, mily i nie potrafie wyjsc z inicjatywa

Gość gość
ja jestem sama bo żaden fajny kolo mnie nie siedzi... gdyby tak był to by mnie tu na kafe niebyło

Gość gość
robiłaym co innego

Gość gość
a przez co ? nie jestem super zaradny, troche taka ciapa jestem; nie potrafie sie bronic ; ale jak patrze na pewne osoby ktore sa w zwiazkach - masakra; np. kolesie ktorzy wogole nie dbaja o siebie, czy nie szanuja innych

Gość Unreal Superhero
Musisz nabrać śmiałości i pewności siebie. To banalne ale zacznij od siłowni, nabierzesz tężyzny to poczujesz się lepiej, pewniej.

Gość gość
podobała Ci się jakaś konkretna dziewczyna? zakochałeś się? naprawdę - jeśli zaprosisz kogoś na kawę - albo nawet jako kelner zafundujesz jakiejś dziewczynie, jaka wpadła Ci w oko - nie deklarujesz się czasami pracuję z turystami - nie mam stricte kwalifikacji pilockich - ale odkryłam, że jeśli się przełamię z przyjemnością zajmuję się nimi zrób coś raz - nawet jeśli nie będzie z tego niczego konkretnego - kolejnym razem będzie łatwiej i lepiej :)

Gość gość
silownia odpada, ostatnio sie "kontuzjowalem" i mialem wylaczone kilkanascie dni z aktywnego zycia sprobuje zagadywac dziewczyny - wyjsc z inicjatywa ; ale jak do tej pory tego nie robilem - to bedzie naprawde trudno; czasami wychodze na ulice z takim celem aby do kogos zagadac i nic :-(

Gość gość
postaw kawę i zadawaj pytania na początek możesz po prostu traktować dziewczyny jak kumpli - i tak je bliżej poznawać a jeśli jakaś cię zainteresuje - zaproponować kino, wyjście gdzieś a może kiedyś coś więcej

tez mam 30 lat i najlepszym sposobem na poderwanie dziewczyny , jest czekanie az sie cos wydarzy samo z siebie:o:classic_cool:

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak sposób czy jakiś fortel.To się ma albo nie.Normalnie zagadaj jak do koleżanki czy kolegi bez żadnego spinania się.Im bardziej będziesz kombinował czy się czaił tym większa klapa może wyjść :-)

Gość gość
------>??

Gość gość
Zarywanie dziewczyn na ulicy :-D :-D :-D Powodzenia :-D No chyba, że nacpana desperatka. Wyjedź do innego miasta, poudawaj kogoś innego (dla praktyki), ale kogoś kto ma dziewczynę i nie szuka nowej (nowo poznana osoba będzie czuć się bezpieczniej) . Chodzi o nawiązanie znajomości Jak sprawy będą szły dobrze, to możesz zerwać z wirtualna dziewczyna.

Gość gość
akurat mieszkam w wielim miescie - w Londynie zeby byc anonimowym nie mam problemow