Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to z tą miłością jest ??

Polecane posty

Gość gość

wiem że to portal głównie skierowany do płci przeciwnej ale właśnie o wasze zdanie drogie panie i dziewczyny mi chodzi ponieważ ostaniami czasy się gubię bo gdy patrzę na relacje między ludzkie to rysuje mi się tylko słowo TRANSAKCJA czy miłość taka czysta pełna ciepła rodzi się w głowie reżysera reżyserki komedii romantycznej z drugiej strony mówi się ze wiele pań lubi takie filmy to może gdzieś taka miłość jest nie wiem gubię się

Gość gość
Jest ja to przeżyłem miłość od pierwszego wejrzenia a byłem biedny jak mysz kościelna wiec nie leciała na hajs i pokochalismy siebie oboje nie wiadomo skąd.

Gość gość
To ja 21:49 Dodam jeszcze ze ona taka piękna i inteligentna że mogłaby mieć każdego i milionera a wybrała mnie.

Gość Łukasz90
Też byłem zakochany ze wzajemnością i była to miłość czysta, niczym nie skalana, żadna transakcja:)

Gość gość
to co pozostaje tylko czekać a jak nie wiadomo skąd nie nastąpi ?? a poza wszystkim gratuluje i oby się układało :):)

Taka czysta miłość to tylko mi się śni czasem, są to piękne sny i bardzo realne, a jednak jak to w snach odczucia tak zintensyfikowane, że czegoś takiego nie sposób mieć w rzeczywistości, jeśli już to tylko na chwilę. Mimo to uwielbiam takie sny i po nich cały dzień mam świetne i błogie samopoczucie, jakbym naprawdę zakochana chodziła.

Gość gość
A ja się zakochałam w mężczyźnie z urodą radiowca, oraz z ogromną ilością wad. Ale kocham Go za to że jest sobą i nawet nie stara się udawać lepszego. Toleruje za to moje wady i nie stara się mnie zmieniać. I kiedy jesteśmy razem to te nasze wady schodzą na dalszy plan, bo siła wzajemnego przyciągania jest większa. To chyba jest miłość, bo jak Go nie ma przy mnie, to ogromnie za Nim tęsknię.

Gość gość
Teraz chcą się tylko ustawić

Gość gość
kobieca milosc nie znaczy ze sie wspaniale czujesz tylko ile oferujesz

Gość gość
Jasne, że miłość istnieje. Ale czasem musisz przejść przez drogę z cierni, by znaleźć to co piękne i wartościowe. Trafisz na takich co cię wykorzystają, wyśmieją, zabawią twoimi uczuciami.. aż trafisz na ukochaną osobę.

Gość gość
kobieta to egoistka - patrzy na wnetrze, by hojny byl nadziany

Gość gość
dziewczyny niewazne czy pelnoletnie czy nieletnie, siedza na gg, fejsie i patrza tylko na dobrych fagasow co je oczaruja zasponsoruja

Gość gość
0-33 a ty pewno jesteś multimilionerem i nie chcesz na taka trafić.

Gość gość
Taaa, jasne. A potem ta cudowna jedyna ma cię w d***e.

Gość gość
Tak teraz są fejsowe d**y, które życie chcą sobie układać na podstawie zdjęć z fejsa.

Gość gość
No cóz, nikt nie naprawi twojego błędu.

Gość gość
Mojego ? Coś ci się pomyliło.