Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adamsky

Podniecają mnie kobiety z penisem

Polecane posty

Gość Adamsky

Witam! Na początku zaznaczę iż jestem mężczyzną którego w żadnym stopniu nie interesują mężczyźni. Nawet w najmniejszym stopnu nie umiałbym wyobrazić siebie w intymnej sytuacji z drugim facetem ALE mam niesamowitą obsesję na punkcie osób transseksualnych, które przeszły transformację z mężczyzny w kobietę zachowując przy tym penisa. Dodać jednak musze, że "kobiety" te które wciąż mają męskie rysy twarzy od razu skreślam. Czy uważacie, że ma to cokolwiek wspólnego z byciem gejem? Absolutnie nie uważam się za takiego ale jednocześnie zdaję sobie sprawę z niecodziennej odmienności moich zainteresowań seksualnych. Mam absolutną obsesję na punkcie fantazjowania o takich "wyposażonych" w penisa kobietach. mógłbym robić z taką dosłownie wszystko i bez zahamowań. Wystarczyłoby jednak, żeby jakiś koleś się do mnie dostawiał a dostałbym szału wściekłości i dostałbym odruchów wymiotnych. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Niema debilu kobiet z penisem sa tylko faceci z cyckami wbijcie to sobie do lba kiepy

Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to proszę o nie wypowiadanie się.

Gość gość
Jest to jakiś odłam homoseksualizmu czyli po części jesteś ciotka:)ale to nic złego

Gość gość
Jak założę perukę, wymaluję się i założę biustonosz też będę facetem z penisem :)

Gość gość
Każdy jest podobno trochę homo...... i ma w sobie trochę z płci przeciwnej.

Gość gość
Marzy mi się.....być przelecianym przez kobietę. Może być dildo na pasku. Kobieta bi.

Gość
i co chciałbyś żeby ci wsadził?! :P Sorry w takim razie nie jesteś hetero.:P

Gość
teraz zobaczyłam ze ktoś odgrzebał stary temat.:P

Gość gość
Odgrzebał bo temat zainteresował. A to z powodu niedawnych doświadczeń..... Intrygujących

Gość diciai
jesteś bi , no może trans.Tak jak lesbijki mają potrzebę posiadania sztucznego penisa,tak geje mają potrzebę posiadania cycków. Chociaż nie w sumie nie nie wiem po co lesbijki przyczepiają sobie sztuczne penisy.Geje sztucznych dziur sobie nie przyczepiają,ani cycków.

Gość gość
No właśnie - jak kobieta z penisem to kto kogo? I w co?

Gość gość
Nie ma kobiet z penisem. Jak czlowiek ma penisa to jest facetem. I sztuszne cycki, makijaz, ani fryzura tego nie zmienia:o

Gość gość
To nie jest zaden odlam jestes normalny tez mam taka sama obsesje na tym punkcie moglbym z taka kobieta robic wszystko Ehhhh Sheylla Wandergirlt

Gość MerKurio
Takie kobiety z penisem i pięknymi kobiecymi kształtami tzn krągłym tyłeczkiem i dużymi piersiami niesamowicie podniecają. Przed taką chętnie bym się położył i dał porządnie dy/mać.

Gość gość
Tez bym tak chciał