Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieją dziewczyny które chciały by być z chłopakiem na wózku ??

Polecane posty

Gość gość

czy wózek inwalidzki jest aż tak ciężkim tematem ?? przerażało by was bycie z chłopakiem widzącym świat z innej perspektywy ??

Gość gość
Dla mnie mógł by być na wózku tylko by miał poczucie humoru i był miły

Gość gość
Istnieją :)

>>>czy istnieją dziewczyny które chciały by być z chłopakiem na wózku ??<<< x A Ty szukasz partnerki życiowej, czy fetyszystki wózków :P ? x Sam byłem na weselu wózkerski, w której zakochał się bardzo przystojny i inteligentny facet. Znam kilka par z facetami na wózkach, więc takie występują w realu :). Zainteresuj czymś kobietę, to może jej Twoje ograniczenia, przeszkadzać nie będą :).

Gość gość
hehe naprawdę tyle wystarczy to dawaj namiar ;)na siebie :):) chyba że stan wolnego brak ;p

Gość gość
fetyszystka to takie duże słowo nie mogę znaleźć takiej której by to nie przeszkadzało ;p

Gość gość
ile masz lat? u ilu próbowałeś?

Gość gość
25 a trochę prób było może w dziwnym zakolu polski bytuje ;p

Gość gość
łatwo powiedzieć gorzej zrobić co się coś trafia to zaklepane ;p;p :):)

Gość gość
jakie zakole?

Gość gość
hehe a takie jedno ;p;p

Gość gość
hehe poprawiliście mi humor trochę a fetyszystki wózków dobry tekst ;)może się znajdzie :):)

Gość gość
W tych czasach ciężko normalnego dobrego faceta, który potrafi kochać i szanować. Mam tyle lat co ty i wiesz na co zwracam uwagę poznając nowego faceta? Na wygląd? Oczywiście, że nie. Najważniejsze czy jest mądry jakie ma poglądy i podejście do życia. Czy jest dobry, czy jest wyrozumiały cierpliwy...wiele by wymieniać,. Myślę że przy tym wszystkim wózek odchodzi na dalszy plan.

Gość gość
nie do końca to tak w życiu wygląda parę tych cech które wymieniłaś mam ale trochę problemy z czasem wychodzą ze nie może się tego czy tamtego dużo wyrozumiałości potrzeba czasami zdrowi przepraszam ze tak nazywam nie zdają sobie sprawy ze coś tak małego może sprawiać problem

Gość gość
a co do szanowania masz racje mało szacunku jest i nie raz na mieście się widzi ze gość wyzywa dziewczynę a ona i tak za nim leci nie rozumiem tego ..

Gość gość
Rozumiem Cię ale spójrz tez na to wszystko w inny sposób. Jest wiele rzeczy, które mimo wszystko możesz robić czasy się zmieniły dzisiaj ludzie na wózkach prawie normalnie żyją. Możesz pracować, prowadzić auto, uprawiać sport. Skup się na rzeczach, które możesz robić, na swoich talentami i pasjach. Może pomyślisz sobie "idiotka nie wie co to znaczy wózek". Może i racja ale myślę że wszystko zależy od ciebie od twojej determinacji i siły wewnętrznej.

Gość gość
dobra wszystko fajnie pięknie nie powiedziałem ze nie mam pasji mam i jak to nazwałaś żyje sobie ale na pasji prawda jest taka że się nie przeżyje życia determinacji to ja mogę mieć górę ale jak drugiej strony nie ma to nie da rady

Gość gość
i nie pomyślałem idiotka masz prawo nie znać moich nie wiem jak to nazwać realiów tak jak nie wiem jak to grac w piłkę np ;)